WHAT’S UP?

Goodmorning, hoe was je weekend? Ik ben weer eens op Nederlandse bodem. Deze keer met een speciale reden: mijn lieve vriendin Yvonne gaat trouwen. Nog 1 week en dan zal aan het strand de plechtigheid worden voltrokken (please… duim mee voor nog een hittegolfje!). Ik heb de eer om getuige te mogen zijn. Te gelijkertijd wel een zware verantwoordelijkheid, want ik heb nog steeds geen passende outfit…. Maar goed, we hebben nog een paar dagen en in Nederland verkopen ze ook heus wel leuke jurkjes, toch? Dus mocht je nog ideeën hebben voor een geschikte ‘beach chic’ (sub dresscode: feestelijk zomers) outfit, please let me know!

Verder gaat uiteraard (ondanks mijn uitstapje naar Nederland en de jurken zoektocht) de blog gewoon door.

Woensdag is bijvoorbeeld de uitslag van de grote anti-cellulite-gel winactie (doe nou gewoon mee, je maakt echt nog kans!!!).

Verder zijn veel ladies met de slanke lijn bezig. Tja, heel herkenbaar want het is (bijna) bikinitijd. Zaterdag heb ik een speciaal artikel over koolhydraten en afvallen. Je kan nl. super goede resultaten behalen als je met je beleid je koolhydraten kiest. Lezen dus!

Zo, dat was het weer voor nu. Ik denk trouwens dat ik zo maar even de oude vertrouwde Bijenkorf binnenstap, daar hebben ze vast wel iets leuks.

Veel liefs,

?Mo

p.s. iemand nog tips voor een leuk kapsel?