WHAT’S UP?

Hi gorgeous, daar ben ik weer met mijn wekelijkse update. Het was een fijn weekje. Heerlijk wat rust in de tent en alle tijd dus om eens goed in beweging te komen. Ik heb gewandeld (heerlijk in het zonnetje) en ben naar de gym geweest voor het zwaardere krachtwerk. En last but not least: ik heb met karate mijn gele band gehaald, yeah!!! Op naar de zwarte band :-)).

Verder heb ik vrijdagmorgen genoten van  “me-time” (stom woord vind ik, maar dan weet je wel wat ik bedoel). Een van mijn goede voornemens is nl. om 1 keer per week iets te doen puur en alleen voor mezelf. Deze keer bestond het uit het lezen van het tijdschrift Wendy. Aanrader trouwens: het gaat in deze uitgave over Happy & Healthy en er staan super leuke artikelen in. Zalig was het, om in het zonnetje (achter glas, want het was nog vroeg) op de bank rustig te bladeren. Wel met de telefoon en de computer uit, want anders is de verleiding te groot om toch iets te gaan doen. Na 2 uur had ik het trouwens wel weer gezien en ben ik iets nuttigs gaan doen. Maar deze invulling van de vrijdagmorgen is absoluut voor herhaling vatbaar, zo lekker!

Blog

Dan de blog, wat is de planning voor deze week?

De witte-schilfertjes-wegjager

Vooral ’s winters heb ik altijd last van een witte waas op mijn ellebogen en onderbenen. Maar nu heb ik een prettige olie gevonden die  dit euvel verhelpt. Het gaat om de Multi use Dry oil van Tanorganic. Lees er meer over in mijn blog van woensdag.

Naar de anti-aging dokter

Ik ben gek op allerlei onderzoekje waarmee je kan zien hoe het met je gezondheid staat. Recent bracht ik weer eens een bezoekje aan anti-aging arts Ernst-Jan van Gellicum in Den Haag. Lees zaterdag alle ins en outs!

Zo, dan ben je weer een beetje bij. Fijne week en tot snel.

Mo