WHAT’S UP?

Hi dear, heb je een leuk weekend gehad? Ik durf het bijna niet te zeggen, maar wij hebben gisteren zalig buiten gezeten. In badkleding nota bene! Het was nl. in de zon te warm met kleding en dat op 18 februari. Ongelovelijk toch?

Meteen een mooie gelegenheid om 1 van mijn nieuwe badpakken uit te proberen. Ik heb er onlangs nl. maar liefst 4 ingeslagen. De vangst van ruim 2 uur lang de site van Zalando afspeuren. Heerlijk, die keuze daar! Ik heb heb nl. best lastige maten en daarbij ben ik ook nog eens heel kritisch. Maar zo vroeg in het jaar kon ik nog prima mijn slag slaan. Ik kan het je echt aanraden om nu al je nieuwe zwemtenue in te slaan. Scheelt een hoop gestress zo vlak voor een vakantie. En badkleding passen is voor mij ook meteen een goede motivator om nog ietsje pietsje beter mijn best te doen in de gym ;).

Verder gaat het supergoed met het wekelijks inplannen van een relaxmomentje. Ook afgelopen vrijdagmorgen heb ik weer lekker gedaan waar ik zin in had. Dat was deze keer relaxte yoga met Adriën (zoek maar eens op Youtube, mocht je haar nog niet kennen) en daarna in bad ronddobberen. Met als kers op de taart het lezen van de mode special van Vogue (trouwens, die lelijke wielrenbroekjes komen weer terug, iéééuw!). Daarna kon ik er weer helemaal tegenaan. Ik kan het je van harte aanraden, zo’n wekelijks rustmomentje. Zeker ook als je het super druk hebt is het heel belangrijk tijd voor jezelf te nemen. Gewoon doen!

Ps: verder nog een leuk nieuwtje. Er komt een samenwerking met sterrentrainer Carlos Lens aan, yeah! Binnenkort meer hierover.

Blog

Uiteraard laat ik je nu ook alvast weten welke leuke artikelen er allemaal aankomen deze week. Lees je mee?

Voorjaarstrends

Onze vaste styliste Selma was eventjes uit de running, maar ze is weer helemaal terug. Sel heeft het allemaal als vanouds voor je uitgezocht op modegebied. Lees er alles over in haar blog van komende woensdag.

Jongere mond

In het gebied rond je mond ontstaan op een gegeven moment diepere lijnen en schaduwen. Ook de mond zelf gaat er meestal niet op vooruit. Gelukkig weet dokter Shai van de Van Rosmalenkliniek hier wel raad mee. In zijn blog van zaterdag legt hij het allemaal uit.

Zo girl, dan ben je weer een beetje op de hoogte. Maak er een leuke week van en tot snel.

Mo