WHAT’S UP?

Hi gorgeous, alles ok daar? We waren even lekker een paar daagjes naar Londen. Dachten we, want het werd uiteindelijk een week. Iets met veel sneeuw en een gecancelde vlucht. Helaas hoorden we dit bericht pas toen we al aan de gate stonden op het vliegveld. Tja, daar sta je dan bepakt en bezakt zonder duidelijke informatie van de vliegmaatschappij. We noemen geen namen, maar ze houden van oranje. En ze gingen er erg Easy mee om, zeg maar ;-). Dan maar gewoon van de nood een deugd maken en linea recta terug naar het ondergesneeuwde Londen. Gelukkig niet het ergste oord om in vast te zitten, hoewel mijn (nog rokende) credit card het hier niet mee eens zal zijn!

Blog

Sneeuwtoestand of geen sneeuwtoestand, op de blog komen natuurlijk gewoon weer gezellig nieuwe artikelen deze week. Wat kan je verwachten?

Iets met Londen

Haha, het zal je waarschijnlijk niet verbazen, maar woensdag komt er een gezellige Londen special. En wel in de vorm van een uitgebreid fotodagboek. Ik heb nl. zóóóó veel leuke foto’s gemaakt, dat het zonde is om hier niets mee te doen.

Fit met Carlos Lens

Ik heb er al eerder op gehint: er komt een samenwerking met fitcoach Carlos Lens aan. Yeah, super leuk natuurlijk. En natuurlijk ook handig als je (net als ik) deze zomer ietsje strakker in je bikini wilt rond paraderen. Zaterdag is de aftrap van alles.

Zo, dan ben je weer een beetje op de hoogte. Take care en liefs,

Mo