WHAT’S UP?

Vrolijk pasen! Ben je gezellige dingen aan het doen deze dagen? Wij hebben het mega leuk en het lijkt wel zomer hier. Paasbrunchen in badpak, dat komt ook niet altijd voor! Lekker in de zon genieten van goed eten en daarna honderd meter plat liggen op een ligbed met een boekje. I like :-). Verder hebben de kinderen zich goed vermaakt met fanatiek paaseieren zoeken. Kortom, heerlijke paasdagen hier!

Blog

Pasen of niet, de blog gaat natuurlijk gewoon gezellig door. Wat kan je deze week allemaal verwachten qua leuke nieuwe artikelen?

Anti-aging voor gevorderden

Ik ben dol op boeken over anti-aging en lees zo ongeveer elke nieuwe publicatie die uitkomt. Dus toen het anti-agingboek ‘Masterplan Huid & Haar’ op mijn deurmat viel, maakte ik een klein dansje. Altijd interessant, nieuwe inzichten. Lees komende woensdag de beste anti-aging tips uit deze publicatie.

Ik wil 4 kilo afvallen

Yes, 4 kilo’s heb ik er afgelopen winter bij verzameld. Een soort jaarlijks terugkerend ritueel, haha! Maar nu het zonnetje wat vaker doorbreekt, vind ik het tijd om die extra winterkilootjes weer af te schudden. Hoe? Dat lees je in mijn blog van zaterdag.

Nou, geniet nog heerlijk van je extra vrije dag en maak er een mooie week van!

Liefs,

Mo