WHAT’S UP?

Hi lady, hoe gaat het? Ik hoop dat je een leukere week heb gehad dan ik, want die van mij mocht wel ietsje beter. Een of andere gek heeft afgelopen week de ramen van onze 2 auto’s ingeslagen. Echt ongelofelijk, wat een ravage dat was. We vinden nog steeds overal glas. Het waren waarschijnlijk “gewoon” vandalen want ze hebben niets gestolen. Wel shocking, want over het algemeen is het hier allemaal enorm rustig en vredig. Je verwacht het gewoon niet en ik kan er nog steeds verdrietig van worden. Maar goed, life goes on. En het zijn maar spullen, denk je dan. Gelukkig was het vanmiddag eindelijk weer eens mooi weer (het heeft hier werkelijk waar eindeloos geregend) en dan ziet alles er meteen weer een stuk gezelliger uit. Ik heb het er direct van genomen en ben op een ligbedje gesprongen met een gezellig boekje. Heerlijk!

Blog

En ook deze week vertel ik je weer welke artikelen op stapel staan. Wat kan je verwachten?

Dromen zijn er om  te realiseren

Veel mensen hebben een waslijst van dingen “die ze ooit nog willen doen”. Ik heb als motto, dat je zelf deze dromen kan waarmaken. Zo ben ik deze blog begonnen, zijn we naar Frankrijk vertrokken en ga ik volgende maand op yoga retreat in Bali. In blog van komende woensdag vertel ik je hoe ik het aanpak om mijn dromen te laten uitkomen.

De tip van Carlos Lens

Voor de lady’s die ook graag nog wat gewicht kwijtwillen: komende zaterdag heeft Carlos Lens weer een tip voor ons. Lezen dus!

Zo, ben je weer een beetje bij. Geniet van alles en tot snel.

Mo