WHAT’S UP?

Hi lady, lekker weekend gehad? Ik was in Nederland voor het huwelijk van mijn grote vriendin Yvonne, die ik al bijna 25 jaar ken. Ze trouwde afgelopen zaterdag op een prachtige locatie aan het strand van Noordwijk met haar prins. Het was zo idyllisch en puur allemaal…. De bruid zag eruit als in een sprookje met haar strapless jurk met kanten lijfje en dito sluier (zie de foto). Mijn dochtertjes waren allebei bloemenmeisje en strooiden zeer fanatiek witte rozenblaadjes voor haar uit. Verder mocht ik getuige zijn, een grote eer natuurlijk! Het was zo mooi om mijn vriendin te zien stralen van geluk, dat beeld vergeet ik niet snel. Ook was het super gezellig dat er veel (wederzijdse) vrienden en oude bekenden waren; een mooie gelegenheid om eens uitgebreid bij te kletsen.

Gelukkig is het met mijn outfit uiteindelijk allemaal goedgekomen. Ik zal je de details besparen, maar vooral het in handen krijgen van het beeldige kanten jasje heeft nogal wat zweetdruppeltjes gekost (iets met vertraagde internetbestellingEN, uitverkochte winkels, et cetera, et cetera) ….. Maar alle moeite was niet voor niets, want vooral aan het begin van de middag was het behoorlijk koud en winderig (ben ik niet echt meer gewend he?!). Later op de dag liet de zon zich toch nog zien en konden we heerlijk buiten toasten op het bruidspaar. Het was al geweldig, maar het doorbrekende zonnetje was natuurlijk wel de kers op de (bruids)taart. Kortom, een topdag!

Terwijl ik dit schrijf, ben ik weer terug in la Douce France. Ook fijn natuurlijk, lekker thuis zijn in het zonnige Zuid-Frankrijk en weer overgaan tot de orde van de dag. Speaking about. Wat kan je deze week allemaal verwachten bij Forever 39?

Deze week hebben we toevallig 2 items over het upgraden van je gezicht (dat komt soms zo uit ;-)).

Woensdag is bijvoorbeeld het podium gereserveerd voor Doctors at Soap. Ben je veel afgevallen en heb je hierdoor een ingevallen gezicht gekregen? Lees dan het artikel over het terugkrijgen van je oorspronkelijke gezichtsvorm met behulp van een cosmetische behandeling.

Het volgende artikel gaat over de NuFace. Dit grappige apparaatje wordt in de VS al jaren gebruikt voor huidverstrakking en rimpelverdelging. Kan me voorstellen dat er niet meteen een belletje gaat rinkelen, maar als je blog van zaterdag leest, dan weet je alles.

Zo, dan ben je weer een beetje bij. Nu ga ik snel mijn koffer uitpakken, want anders is de kans best groot dat deze er volgende week nog steeds staat, haha!

Geniet van je week en liefs,

?Mo