WHAT’S UP?

Hi gorgeous, heb je genoten van dat prachtige weer? Ik werd echt heel blij van al die mooie plaatjes die ik voorbij zag komen uit ons kikkerlandje. Het leven is echt een stuk aangenamer als de zon schijnt, vind je niet? Hier leek het ook wel zomer en we hebben er goed van geprofiteerd. Inmiddels is het merendeel van de horecazaken ook weer open, dus we konden kiezen waar we zin in hadden. Afgelopen week zijn we 2 keer naar een strandtent op Pampelonne geweest, daar is de zee onvoorstelbaar blauw. Ook het dorp Saint-Tropez leeft weer, maar gelukkig is het nog niet te druk. Gewoon een gezellige drukte. Een ideale periode dus, zeker met dit stralende weer!

Verder hebben we niets meer gehoord over die eikels (excusez le mot) die de ramen van onze auto’s hebben ingegooid. Maar goed, de auto’s zijn gelukkig weer gerepareerd en de rust is teruggekeerd. Let’s go on.

Blog

Yes, wat kan je allemaal verwachten qua blogs deze week?

Katja Schuurman

Vorige maand ontmoette ik Katja Schuurman, zoals je misschien wel weet. Ik had een heel leuk interview met haar. We hebben het o.a. gehad over haar drijfveren, beautytips en Return to Sender.  Komende woensdag plaats ik hiervan deel 1. Lezen dus!

Gezond snoepen

Probeer je, net als ik, een paar kilootjes af te vallen maar wil je toch af en toe iets lekkers eten? Let dan op, want komende woensdag komt er een recept voor het maken van een verantwoord bananenbrood. Lekker smullen zonder dat je er meteen kilo’s van aankomt. Fijn toch?

Zo, dan ben je weer een beetje op de hoogte. Maak er een mooie week van!

bye,

x Mo