WHAT’S UP?

Hi gorgeous, nog altijd aan het genieten van het mooie weer? Ik kijk er naar uit, want ik zal deze week voet aan land zetten op Nederlandse bodem! Het is zo heerlijk in Nederland als het lekker warm is. Ik zal er alleen maar heel even van kunnen genieten, want aansluitend vlieg ik door naar…. Bali! Yes, het gaat eindelijk gebeuren, mijn lang gekoesterde yoga-retreat op het eiland van de goden. Als ik uit-ge-downward-facing-dogd ben, ga ik nog een paar dagen rondtrekken. Ik wil in ieder geval de groene rijstvelden zien, die schijnen enorm prachtig te zijn. En ik ga voor het eerst van mijn leven golfsurfen in de branding, spannend! Enfin je zult het allemaal wel lezen.

ps: ik zal ook vanaf Bali mijn blog blijven updaten volgens het normale schema. Mits de wifi-goden mij gunstig gezind zijn, dat heb ik natuurlijk niet helemaal in de hand, haha!

Blog

What’s up voor deze week? Ga ik je vertellen.

Dr. Jetske Ultee vertelt

Jetske Ultee is een waar fenomeen op het gebied van huidverzorging. En hoe leuk is het dat ze komende tijd haar kennis zal gaan delen met de lezers van Forever 39! Komende woensdag is de aftrap. Dan zal ze uitleggen hoe volgens haar een goed verzorginsritueel eruit hoort te zien. Lezen dus!

Get in shape

Zoals je misschien weet, probeer ik een paar kilootjes kwijt te raken. Ben je benieuwd hoe het ermee staat? In de blog van volgende week zaterdag kan je lezen hoe het afvallen mij vergaat (dat rijmt 😉 ).

Zo, dat was dan weer de update. Nu snel verder met pakken (links in de koffer is voor Nederland en rechts voor Bali)!

Tot snel!

x Mo