WHAT’S UP?

Hi gorgeous, gaat alles goed met je? Hier alles top, we kunnen eindelijk genieten van mooi weer aan de Côte d’Azur, na aardig wat oud-Hollandse buitjes….

Heb je verder meegekregen dat het afgelopen vrijdag Wereld Oceanen dag was? Een mooi initiatief, waarbij aandacht wordt gevraagd voor de vervuiling van de wereldzeeën door o.a. plastic. We gebruiken met elkaar nl. nog altijd te veel plastic, dat in zee in kleine deeltjes uiteenvalt en uiteindelijk in onze voedselketen terecht komt. Niet heel opbeurend allemaal, maar gelukkig kan je je steentje bijdragen. Het helpt al als je zelf een plastic tasje meeneemt om boodschappen te gaan doen. En kies bewust voor producten waar geen onnodige verpakking omheen zit. Hier in Frankrijk kunnen ze op dat vlak ook nog wel wat leren. Denk aan meloenen in plastic netjes, komkommers van top tot teen ingewrapt en bananen in cellofaan. Waarom is dat nodig? Don’t get me wrong, ik ben absoluut geen milieuheilige. Maar het loopt de spuigaten uit met de plasticverontreiniging in de wereld. Op sommige paradijselijke verre eilanden sta je bijvoorbeeld ’s ochtends tot in je enkels in het plastic. Brrrr……. Gelukkig heeft de EU een voorstel gedaan om binnen Europa het buitensporige plastic gebruik aan banden te leggen. Hopelijk haalt  dit voorstel het, want we moeten ergens beginnen!

Blog

Zo, nu genoeg milieu-gepredikt :-). Over tot de blog, what’s up?

Quick bikini fix

Tralala, nog een paar weekjes en het is weer vakantie! Mocht je voor die tijd nog een paar kilootjes willen afvallen voordat je jezelf in je bikini wurmt, lees dan vooral de blog van komende woensdag even. Deze staat nl. vol met tips die echt werken.

Review: vitamine C-serum van Emergin-C

Zoals je misschien weet, ben ik dol op het testen van fijne crèmes en serums. Deze keer mocht ik het vitamine C-serum van Emergin-C uitproberen. Zaterdag kan je lezen wat ik hiervan vind.

Ok, dan ben je weer een beetje op de hoogte. Maak er een mooie week van en liefs,

Mo

p.s. Vergeet je niet je eigen tasjes mee te nemen als je boodschappen gaat doen ;-)????