WHAT’S UP?

Goodmorning gorgeous, hoe gaat het met je? Ben je al lekker op vakantie, of ben je nog druk bezig met de afronding van alles? Wij vertrekken volgende week richting Italië, veel zin in! Italië is nl. altijd een goed idee. Ik ben dol op die passionele spaghetti lovers, die echt weten wat “La dolce vita’ is. Dat eten……… kom maar door met die vers bereide gerechten. Gegrilde vis of kip, smaakvolle groenten, vaak simpel afgemaakt met wat olijfolie en verse kruiden. Zóóóó lekker! En natuurlijk de goddelijke pasta gerechten, die door de paus zalig zouden moeten worden verklaard. Het land zelf is natuurlijk ook prachtig en elke regio heeft wel iets interessants te bieden wat betreft natuur, cultuur en historie. Vergeet ik nog de ontelbare originele winkeltjes met de mooiste kleding en schoenen. Kortom, ik sta te popelen om koffers, man en kinderen in te laden en (vanaf ons gezien) in Oostelijke richting te vertrekken!

Maar don’t you worry, ook tijdens mijn zwier door Italië gaat de blog gewoon door. Wat kan je deze week verwachten?

Woensdag is het podium voor ons vertrouwde pop-up kokkie Suzanne Kroon. Ze heeft weer een prachtig en verantwoord recept voor jullie uitgewerkt (iets met aubergine), dat gemakkelijk te maken is en bovendien ook nog heel lekker is.

Verder geef ik jullie in de blog van zaterdag tips hoe je tijdens de vakantie toch lekker kan genieten van alle verleidelijke geneugten, zonder dat je op de terugweg niet meer in het vliegtuigstoeltje past. Lezen dus!

p.s. heb je toevallig mijn blog al gezien over NuFace, een beautytool? Ik ben nl. zwaar onder de indruk van het resultaat. Zie hieronder voor de ‘voor- en nafoto’s’.

Best een verandering, toch? Mocht je het hele artikel (met vlog) nog willen lezen, dan kan dat hier.

Nou, dat was ‘m weer.

Geniet lekker van de mooie zomerperiode en ga vooral veel leuke dingen doen. En blijf je ook af en toe Forever 39 gezellig bezoeken?

Liefs,

?Mo??