WHAT’S UP?

Zóóóóó lady, hoe gaat het dan met je? Al een beetje in vakantie sferen? Ik wel inmiddels! Maar het had wat voeten in aarde om te kunnen vertrekken. Op de een of andere ben ik daar gewoon niet goed in, want de dag van te voren is er altijd nog een waslijst aan af te wikkelen zaken. Maar goed, we hebben het weer allemaal overleefd, haha! En op dit moment zit ik heerlijk met mijn bips in een heel fijn hotel aan het Como-meer. Nee, helaas, George Clooney ben ik nog niet tegengekomen, maar wat niet is kan nog komen. Die kersverse baby’s willen natuurlijk ook wel eens met papa buiten toeren in hun design kinderwagen. Keep you posted.

George of geen George, er komen natuurlijk ook leuke nieuwe blogs deze week bij Forever 39.

Regelmatig word ik gevraagd naar mijn favo stekjes in Saint-Tropez. Ik had hier al eerder een blog over geschreven, maar inmiddels heb ik weer zoveel leuke nieuwe plekjes ontdekt! De blog van woensdag is hier helemaal aan gewijd. Misschien ga je deze zomer richting Zuid-Frankrijk (of ben je er al) en heb je iets aan deze tips.

Verder heb ik onlangs kennis gemaakt met een grappig nieuw product. Het gaat om speciale pleisters van Quanis, met daarin werkzame stoffen voor je huid. Een soort filler zonder naalden, dus reuze interessant. Zaterdag kan je alle ins en outs erover lezen.

Mooi, dan ben je weer een beetje op de hoogte van alles. Ik ga straks heerlijk richting zwembad met een boekje om daarna niet te veel meer te bewegen!

Geniet van deze fijne periode en liefs,

? Mo