WHAT’S UP?

Hi lady, lekker aan het genieten van de zomer? Wij zijn nog steeds met onze Italiaanse toer bezig. Het Como-meer hebben we inmiddels gehad. Absoluut hoogtepunt was onze vaartocht over dit prachtige meer, zo mooi! Van George C. helaas geen spoor, maar dat mag de pret niet drukken.

Daarna was het de beurt aan het meer van Garda, ook heel fijn.  Het is zo’n heerlijk land; ik zou hier zo kunnen wonen met al die geweldige mensen en prachtige plekjes. Hoewel……. ik vrees dat ik met al die onweerstaanbare pasta’s, pizza’s en wijntjes in no time 100 kilo’s zou wegen. En dat is natuurlijk ook niet de bedoeling, haha!

Genoeg nu over mijn liefde voor dit geweldige land en over tot de blog. Wat kan je deze week verwachten bij Forever 39?

Woensdag voelen we weer eens een powervrouw aan de tand. Het gaat om Lisa van Roode. Deze dame is naar Thailand verhuisd, waar ze heerlijk van het goede leven geniet. Verder heeft ze daar inmiddels meerdere ondernemingen opgezet. Inspirerend!

Vervolgens is er zaterdag een stuk over het verwijderen van lijntjes op je decolleté. De Van Rosmalen Kliniek maakt gebruik van een nieuwe methode en vertelt je hier alles over.

Zo………en dan nu weer over tot de orde van de dag: aan tafel en daarna richting zwembad!

Ciao & bacci

?Mo