WHAT’S UP?

Hi gorgeous, we zijn weer thuis! Wat een geweldige toer door Italië hebben we achter de rug….. Absoluut hoogtepunt vond ik het bezoek aan Assisi, een indrukwekkende bedevaartsplaats. Het Como-meer was trouwens ook prachtig als altijd. Het was heerlijk om daar een dagje te kunnen ronddobberen. En in Viareggio, aan de Toscaanse kust hadden we een prachtig hotel met een zwembad op het dak. Paradijselijk chillen op de rooftop met een Pina Colada in je hand. Tja, dat was best fijn ;-).
Maar terug aan de côte d’Azur is het natuurlijk ook niet vervelend, met de azuur blauwe zee en de (bijna) altijd schijnende zon. Gelukkig zijn die ellendige bosbranden weer voorbij, maar er is helaas wel veel natuur verloren gegaan. Gelukkig leert de ervaring dat de flora & fauna zich na zo’n dreun normaal gesproken weer snel herstelt, dus daar gaan we nu ook van uit! Fijn in ieder geval om weer thuis in Frankrijk te zijn.

Over nu tot de blog, wat hebben we deze week op het program?

Woensdag is er een nieuw verantwoord receptje van onze pop-up kok Suus (die trouwens momenteel ook van het goede Franse leven geniet en ergens tussen Cannes en St. Tropez bivakkeert). Uiteraard is het recept niet te moeilijk, maar wel lekker. Precies zoals je van haar gewend bent!

Verder ben ik nu een tijdje onderweg met mijn beugel zoals je misschien weet. Met resultaat, want ze staan al een stuk rechter. Zaterdag vertel ik je hoe het aanmeten ervan precies in zijn werk gaat.

Nou, dat was het voor nu weer even. Vandaag maar snel de sportschool in, want al goddelijke borden ravioli, fusilli en penne (en hoe het verder ook mag heten) hebben zo hun sporen achtergelaten. Maar wat hebben we er van genoten! La vita è bella.

?Mo