WHAT’S UP?

Goodmorning, heb je een lekker weekend gehad? Ik moet eerlijk gezegd wel een beetje bijkomen, maar heb zulke leuke dingen gedaan! Ik was nl. met manlief naar een concert van Guns ’n Roses in Italië. Lekker “Paradise city” en “Sweet Child of mine” hard meebrullen, jeugdsentiment! We sliepen in een prachtig hotel in Bologna, waar toevallig ook de voltallige band van Guns ’n Roses bleek te slapen. Té gaaf natuurlijk! Buiten stonden werkelijk rijen dik de fans te smachten om een glimp op te vangen van hun favoriete rock band. Maar wij kwamen ze gewoon overal in het wild tegen; in de bar, lift, in de gym, noem maar op (voor de kenners: vooral Duffy is mega sympathiek!). Buiten ‘The Guns”, sliep ook nog ex-007 Pierce Brosnan in het hotel. Je begrijpt: het was best een bijzonder weekendje. Op dit moment ben ik nog steeds helemaal excited van alles :-)!

Maar goed, het kan niet altijd ‘Rock en Roll’ zijn wat de klok luidt, dus over tot de orde van de dag. Wat kan je deze week bij Forever 39 verwachten?

Als je ouder wordt, kunnen er hollingen in je gezicht ontstaan en helaas word je daar niet altijd knapper van. Maar don’t you worry, hier valt iets tegen te doen. Woensdag vertelt cosmetisch arts Annemarie van Rosmalen je alle ins en outs.

Zaterdag hebben we een special over de sinaasappelhuid, alias cellulite. Het schijnt dat de meerderheid van de vrouwen op deze aarde hier last van heeft. Ik hoorde dat zelfs Doutzen Kroes moeite moet doen om die ontsierende putjes te voorkomen. Gelukkig is er een aantal methodes om cellulite te verminderen en ik heb zelf ook een goed werkend middel ontdekt. Lezen dus, zaterdag!

Geniet van je week en liefs,

?Mo

ps 1: voor de vaste volgers. Het blogschema wordt een beetje aangepast zoals je misschien ziet. In de zomer periode kan je blogs verwachten op maandag, woensdag en zaterdag. Dus ook vanaf je vakantieadres kan je gewoon lekker Forever 39 blijven volgen!

ps 2: Hoe vinden jullie mijn nieuwe vriend? Grapje, het is de gitarist van Guns ’n Roses, Richard Fortus ?.