5 JAAR FOREVER 39 + WINACTIE UNIVERSKIN T.W.V. 413 EURO!!!!

Hoera, er is er 1 jarig….. en dat is Forever 39! Ja, ja, er is al weer 5 jaar verstreken sinds de start in 2015. Ik weet nog zo goed hoe excited mijn vriendin Fem (die met de blog is gestopt) en ik waren toen het eerste artikel, na maanden brainstormen en broeden, dan eindelijk online ging. Hoe we glunderden als kinderen toen er zich daadwerkelijk een lezer op de blog meldde.

Maar nu zijn we ineens 5 jaar verder en heeft Forever 39 zo maar 100.000 unieke blogbezoekers per jaar én zijn er maar liefst 13.000 volgers (plus 517 foto’s) op Instagram en 4.000 op Facebook. Verder is er natuurlijk ook een nieuwsbrief waarop je je kunt abonneren (mocht je dat trouwens nog niet hebben gedaan, dan is dit je kans. Even naar beneden scrollen op je mobiele telefoon, of naar de rechterkant op de desktop/Ipad).

Na 5 jaar vind ik het nog steeds super leuk om jullie te inspireren en informeren over huidverzorging en behandelingen. Ook is in vorm komen én blijven nog altijd een grote passie van mij. Afgelopen jaar heb ik zelfs mijn (echt werkende!) methode vastgelegd in de Forever in Shape cursus.

Het runnen van deze blog is de leukste hobby ter wereld, niet in de laatste plaats door de interactie die met jullie ontstaat. Ik ben daarom zeer vereerd dat er door de jaren heen een echt trouwe club van volgers is ontstaan. Vanuit de grond van mijn hart: dank voor jullie support en enthousiasme!!! De interactie met jullie motiveert mij echt enorm. Blijf dus vooral de artikelen liken en delen op Facebook of Instagram. Of reageer via Facebook of onderaan de foto’s op Instagram als je iets met me wilt delen. #Ilike!

***** WINACTIE UNIVERSKIN*****

Om het 5-jarig bestaan van Forever 39 te vieren, mag ik van Croma Pharma Nederland een heel mooi huidverzorgingspakket van Universkin weggeven. Cosmeceuticalmerk Universkin staat bekend om haar producten op maat, waarvan de werking wetenschappelijk is onderbouwd. Er wordt door middel van een huidanalyse een uniek serum samengesteld specifiek gericht op jouw huid. Dit serum bevat 1 tot 3 actieve ingrediënten om de huid te verzorgen en problemen zoals rimpeltjes, acne, rosacea, eczeem en gevoeligheid gericht te behandelen. Tailor made gezichtsverzorging dus!

Het pakket dat je kunt winnen bestaat uit:

– Reiniging Nexultra O

– Persoonlijk huidadvies van de Van Rosmalenkliniek

– Gepersonaliseerd dag-en nachtserum

– Universkin Serum H, puur hyaluronzuur voor de huiduitdrogende (winter)maanden

Niet het minste pakket, want het is maar liefst 413,00 euro waard. Wel de moeite waard dus, om even mee te  doen ;-).

HOE MAAK JE KANS OP HET PAKKET VAN UNIVERSKIN?

Over nu naar de kern van de zaak: hoe sleep je jouw persoonlijke Universkin-pakket in de wacht? Simpel. Like of deel deze winactie eerst op Facebook of Instagram. Vermeld verder wat jij wel of niet leuk vindt aan Forever 39 en van welke onderwerpen je graag meer zou willen zien. Wie weet win jij dan wel het verzorgingspakket van Universkin. De winnaar wordt bekend gemaakt op zaterdag 21 november 2020. Good luck!!!!

Zo. Dan mag nu die fles champagne open.

Op naar de 10 jaar, ik heb er zin in!

Liefs,

Mo