5 VRAGEN AAN ANOUK DERKS

Bij Forever 39 houden we van kleurrijke dames met een eigen smaak en verhaal, die we vervolgens graag het podium bieden. Onlangs ontmoette ik de good looking Anouk Derks, die samen met haar zakenpartner haar eigen evenementen bureau Two Hands Events runt. Zij is een enthousiaste en positief ingestelde lady, die houdt van uitdagingen, hard werken en genieten van leuke dingen doen. Iemand die het aan de ene kant heerlijk vindt om te keten met vriendinnen en enorm te lachen, maar aan de andere kant ook uiterst serieus omgaat met haar werk. Lees snel verder voor haar passies, drijfveren en geneugten van het leven.

Anouk, welk advies wil je andere vrouwen geven?

Houd je focus en laat je niet teveel leiden door emoties, niet pluis gevoelens wel altijd serieus nemen. En….voor alles is een oplossing! En wil je iets bereiken, werk dan hard. Door veel verschillende uitdagingen aan te gaan, leer je snel genoeg waar je niet goed in bent en dus ook niet moet doen! En je komt er dan ook achter waar je capaciteiten liggen en waar je gelukkig van wordt in je werk.

Heb je een guilty pleasure?

Ja zeker! Ik ben gek op het kijken van films uit de Jaren 70 & 80. Maar niet zonder een krakende zak paprika chips en cola.

Welke style houd je van?

Less is more is mijn motto. Zorg in ieder geval dat je tas, schoenen en zonnebril in orde zijn; dan zit je altijd goed. Qua merken heb ik een voorkeur voor See by Chloe, Isabel Marant, Anecdote, &OtherStories, Massimo Duti, Zara, Asos, Mulberry en het Italiaanse Pomandere. En verder kan ik ieder jaar weer intens genieten van aankopen in kleine Italiaanse boetiekzaakjes tijdens de zomervakantie in de Marken in Italie. Maar aan de andere kant staat de t-bracelet van Tiffany’s bovenaan op mijn bucket list, haha.

Hoe ziet jouw perfecte weekend eruit?

Op vrijdag spreek ik het liefst af met vrienden in Rotterdam, om lekker te eten en drinken. Bijvoorbeeld bij Mangiare, een super leuk Italiaans restaurantje met heerlijke gerechten die aan tafel worden verteld (ze hebben geen menukaart). Of eerst een heerlijke GT drinken bij Ballroom en daarna zalig eten bij Oliva, alweer een Italiaans restaurant. HMB restaurant is trouwens ook echt geweldig. Zaterdag hockeyen onze dochters en daarna fietsen we vaak met zijn allen naar de stad. Beetje rondstruinen door de leuke straatjes van Rotterdam, borrelen in de Markthal, of heerlijk Aziatisch eten bij Little V. Op zondag hou ik ervan om eerst uit te slapen en daarna een beetje te werken. Als het droog is staat het strand vaak op het programma. En tot slot aan het einde van de dag nog een lesje Bikram yoga en dan helemaal ‘zen’ de zondagavond in met Netflix. Niets meer aan doen!

 

Heb je nog iets te wensen?

Dat de goede dingen van het leven mogen blijven bestaan. Dus alles waar ik blij van word. Zoals de lach van mijn dochters of samenzijn met mijn gezin en vrienden. En het gevoel na een geslaagd event of congres. Of genieten van een zonvakantie en shoppen, dat soort dingen.