WHAT’S UP?

Hi dear, hoe was jouw weekend? Dat van ons was echt super leuk. We zijn bijvoorbeeld gaan wandelen in het prachtige kustgebied van Ramatuelle (Plage de la Douane en Cap Taillat voor de kenners). Het was zo adembenemend mooi daar! Je wandelt er tussen overweldigende rotsen met aan de zijkant een bigscreen uitzicht over de Méditerranée. Die is daar misschien wel het meest blauw van de hele omgeving; gewoon paradijselijk.

Dit is trouwens ook het gebied waar afgelopen zomer de afschuwelijke branden waren. De gevolgen zijn nog steeds goed zichtbaar aan de zwart geblakerde restanten van bomen en struiken. Maar het is ook wel weer heel mooi om te zien hoe sterk de natuur is, want her en der piept het groen er alweer bovenuit.

Cap Taillat

Na de indrukwekkende wandeling, die 2 uur duurde, zijn we gaan lunchen bij 1 van de spaarzame strandtenten die nu nog open is: le Mignon bij La Bonne Terrasse. We zaten daar prinsheerlijk in het zonnetje, onder het genot van een goed bord eten, na te genieten van de prachtige wandeling. Top dus!

beautyblog 40+Verder kwamen onze leuke Franse buren nog bij ons borrelen. Ik had een ‘apéro dignatoire’ gemaakt. Of te wel: een borrel met lekkere borrelhapjes. Denk aan gehaktballetje, gevulde eieren, brood met dips zoals humus en guacamole, aioli etc. Alles zelf gemaakt. Oh ja. Voor de grap ook nog blokjes Goudse kaas. We blijven wel Hollanders hè ;)!?

Blog

Verder licht ik, zoals elke week, weer een tipje van de sluier op qua nieuwe blogs. Wat kan je allemaal verwachten komende week?

10 kilo afvallen: Anne-Marie deed het ook

Met lezers Anne-Marie van Asten kreeg ik contact door mijn eigen artikel waarin ik uitlegde hoe ik blijvend 10 kilo ben afgevallen. Anne-Marie heeft nl. hetzelfde kunstje gedaan. Good for her! Komende woensdag vertelt ze haar persoonlijke verhaal en deelt ze o.a. haar tips met ons. Lezen dus.

De kaaklijn lift

De Nefertiti lift, wie kent hem niet? Nou, ik niet in ieder geval. Gelukkig heb ik mijn vrienden en vriendinnen van de Van Rosmalenkliniek om mij op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen op het gebied van cosmetische mogelijkheden. Het gaat over een liftmethode voor de kaaklijn en komende zaterdag leer je hierover alle ins en outs.

Ps, mocht je het gemist hebben: vorige week had ik een artikel over vitamine K2. Deze vitamine is essentieel voor het behoud van een goede gezondheid én een mooie huid. Gewoon nog even lezen, mocht je dit nog niet hebben gedaan. Niet voor mij, maar voor jezelf. Je kan er echt je voordeel meedoen, geloof me.

Vergeet ik nog bijna jullie te bedanken voor alle lieve berichtjes in verband met de 2-jarige verjaardag van Forever 39! Echt heel leuk, dank. ?

Nou, dat was ‘m weer. Geniet lekker van je week en tot snel,

liefs,

?Mo

Le Paradis