BETAALBARE RESTAURANTS IN SAINT-TROPEZ

Het is natuurlijk uitstekend vertoeven hier in de baai van Saint-Tropez. Keuze genoeg qua leuke en gezellige restaurants, maar vaak is het even slikken als de rekening komt. Gelukkig zijn er ook volop plekjes waar je terecht kunt zonder meteen een rolberoerte te krijgen. Zie hier mijn top 5 met goed betaalbare restaurants in Saint-Tropez.

Waar kun je betaalbaar eten in Saint-Tropez?

1. Biglari

Waar: prominent in de haven van Saint-Tropez met pal voor je neus de miljoenen jachten. Meer triple A kun je het niet krijgen qua locatie.

Wat: zeer goede en betaalbare hamburgers, tapas, salades en ja, ook kaviaar (die is trouwens wel duur ;-). Ook ideaal voor een drink aan het einde van de dag.

goedkoop eten saint-tropez
Beach Cafe in Saint-Tropez

2. Beach Cafe

Waar: aan de poort van Saint-Tropez, op het rustige strand van La Bouillabaisse. Dé plek voor een adembenemende zonsondergang.

Wat: goede daghappen zoals tonijn tataki en gamba’s, maar ook pizza’s, pasta’s en salades.

goedkope restaurants saint-tropez
Smikkelen bij Tabou Beach

3. Tabou Beach

Waar: la Croix-Valmer, plage de debarquement.

Wat: de Franse mediterrane keuken. Denk aan goed gebakken Dorade’s voor 25,00 euro of salades voor 16,00 euro. Vroeger zat deze tent op Pampelonne en die vibe hebben ze gewoon mee verplaatst. Een soort “petite Pampelonne”

betaalbare restaurants saint-tropez
Voor een dubbeltje op de eerste rij bij Tabou

4. Lemy beach

Waar: plage de Cogolin, met breedbeeld uitzicht op zee.

Wat: klassieke kaart met goede vis-en vleesbereidingen net boven de 20,00 euro.

goedkoper restaurants saint-tropez
Cheers @Charly’z

5. Charly’z Buvette

Waar: Plage de Pampelonne, Ramatuelle. Dit authentieke stekje hoort bij de wereldberoemde strandtent Tahiti Plage en ligt er pal naast. Dus hetzelfde uitzicht, maar met een gehalveerde rekening.

Wat: dagspecials zoals sardientjes en andere vis, diverse salades en burgers.

Tot slot

Mocht je richting de Cote d’Azur afreizen deze zomer, dan weet je nu waar je moet zijn voor een gezellig én betaalbaar hapje. Wil je meer lezen over restaurants hier in de regio? Dan zijn deze artikelen misschien ook wel iets voor je: