BEUGEL UPDATE (+ VLOG!!!!)

Tijd voor een nieuwe beugel update! Zoals jullie weten ben ik al een tijdje bezig met het krijgen van rechte tanden onder de bezielende begeleiding van tandarts Lisette Rademakers. Wil je weten hoe het ermee gaat? Lees dan snel verder voor de laatste stand van zaken.

Ik ben nu zo’n 8 maanden onderweg met de beugel van Invisalign en als ik in de spiegel kijk, dan is het al een heel ander aanblik. Het scheve “schorriemorrie” aan de onderkant staat gelukkig een stuk meer geordend. En mijn scheve voortand (voor de kijkers thuis: het is de rechter) heeft niet meer de neiging om pontificaal naar voren te wijzen. Alleen heeft zijn buurman op links de strijd nog niet helemaal opgegeven. Deze voortand zou nu mooi recht aaneensloten moeten zijn met zijn vriendje op rechts, maar dát heeft deze dwarse tand dus mooi nog even vertikt. Tough cookie. Houdt concreet in dat ik wat extra beugels heb gekregen om hem alsnog in het gareel te laten krijgen. Want recht zal hij staan!

Verder heb ik voor jullie een filmpje gemaakt, zodat je een wat beter idee krijgt van de doorzichtige de beugel van Invisalign. Kijk je mee?

Zo, dat was de update weer voor deze keer. Conclusie: we liggen nu steeds op ramkoers. En echt, de totale aanblik van mijn gebit is al zo anders! Het nodigt uit om lekker vaak en breed te lachen op foto’s  (komt mooi uit, want de duck face is zóóóó 2016). Maar dat was je misschien al opgevallen als je mij op Instagram volgt. En mocht het te irritant worden, dan moet je het ook zeggen ?.

Editor’s note: I am a Invisalign Ambassador. Invisalign is sponsoring my treatment. However, the views expressed here are my views only and not those of Invisalign.