DECO-LIJNEN UITGUMMEN

Het is weer tijd voor de Pop-up Store van Forever 39. Deze keer bieden we het podium aan Marguérite van Randwijck, die ons alles gaat vertellen over het laten verdwijnen van ontsierende lijntjes rond je decolleté. Zij is een gerenommeerd cosmetisch arts, die werkt volgens het ‘no trace’ concept. Marguérite, we zijn benieuwd!

Zó laat je decolleté lijnen verdwijnen

Decolletélijnen…Vanaf je 39ste blijven ze steeds langer in je huid staan. Waar ze eerst een minuut of 5 na het opstaan vanzelf verdwijnen, blijven ze een paar jaar later gewoon voorgoed in je huid staan. Normale veroudering in combinatie met zonneschade uit het verleden (tja, de huid bij je decolleté is vaak gevoeliger voor licht) zorgt dat soms je decolleté lijkt op het bekende smockjurkje van vroeger. En dat kan je zomer– of galajurkje soms net wat minder charmant maken.

Hyaluronzuur micro injecties met Restylane Skinbooster

Nou kun je deze lijnen gelukkig vrij eenvoudig laten verdwijnen door je huid te laten behandelen met hyaluronzuur micro injecties. Restylane Skinbooster is hiervoor de perfecte behandeling. Restylane Skinbooster is een waterdunne hyaluronzuur die met een superdun naaldje in de huid wordt aangebracht door de cosmetisch arts. Hij werkt puur verstevigend voor de huid én vermindert fijne lijntjes. Het is alsof je een dagcrème in de huid aanbrengt. Skinbooster bestaat uit hyaluronzuur, een lichaamseigen stof. Dit hyaluronzuur bestaat in verschillende diktes. Hoe dikker het hyaluronzuur, des te steviger de gel is. Restylane Perlane bijvoorbeeld is een stevige filler die natuurlijk vet nabootst bij volumeverlies in het gezicht. De Skinbooster is veel dunner en daardoor geschikt voor de huid.

Meteen een egalere en mooiere huid

Zie Restylane Skinbooster als een dagcrème die je in je huid stopt. Het verspreidt zich vanzelf. Het geeft je huid water en stimuleert de fibroblasten en collageenvorming. Je krijgt hierdoor meteen een egalere en mooiere huid. Kleine lijntjes en een droge huid verdwijnen als sneeuw voor de zon. Je kunt het ook op de hals, gezicht (wanglijntjes) of op de handen laten inbrengen, waardoor de huid ook daar steviger wordt.

Twee keer per jaar bijhouden

De Skinboosterbehandeling wordt gedaan middels kleine prikjes. Voor het decolleté duurt het een half uurtje. De behandeling wordt na twee weken herhaald, omdat de gel heel dun is. Zo wordt het goed opgebouwd. Na vier maanden wordt de behandeling nog eens herhaald. Daarna kun je het bijhouden door eens per half jaar terug te komen.

Ideaal voor de droge huid.

De Restylane Skinboosterbehandeling is vooral geschikt voor droogte lijntjes. Hyaluronzuur duwt de littekentjes namelijk uit, waardoor de huid weer egaal wordt. We wisselen deze behandeling ook soms af met een peeling, wat een nog mooier effect geeft bij de verouderde huid.

 Veiligheid

Restylane Skinbooster is een hele veilige behandeling. Neveneffecten zijn er nauwelijks. Je kunt van de prikjes soms een blauw plekje krijgen. Of de huid kan de volgende dag ietwat gezwollen zijn. Na twee dagen zakt dat weg. Vervolgens zie je direct een jonger, frisser decolleté met een sterkere huid! Zorg er wel voor dat je de behandeling laat uitvoeren door een gecertificeerde NVCG arts. En omdat DOCTORS AT SOAP artsen altijd werken volgens ons No Trace Face protocol, zorgen we er natuurlijk ook voor dat alles No Trace blijft. Wil je meer weten over de Skinbooster behandeling voor decolleté, hals of gezicht of onze No Trace Face techniek? Book dan online of bel (020-6730506) voor een gratis consult bij een van onze artsen bij DOCTORS AT SOAP.

 

1aMarguérite van Randwijck, cosmetisch arts

DOCTORS AT SOAP cosmetic clinics at SOAP TREATMENT STORE
Den Haag-Amsterdam-Rotterdam-Eindhoven-Utrecht
www.doctorsatsoap.com