ER IS EEN JARIG….

Jaaaah, het is weer zo ver: ik ben bijna jarig. Maandag om precies te zijn. Mooi moment om mijn verlanglijstje met jullie te delen. Manlief, let je ook op ;-)?

Blouse van Sandro

Ik kwam deze prachtige blouse al in Londen tegen vorige maand, maar ik krijg hem maar niet uit mijn hoofd. Van super zachte zijde met een prachtige strik. Die wil ik wel hoor….

deblon

Sportbroek van Deblon

Tegenwoordig ben ik super goed bezig qua sport. Daar hoort natuurlijk een lekkere outfitje bij, want dat helpt. De leggings van bijvoorbeeld Deblon vind ik prachtig.

return to sender notitie boekje

Notitieboekjes Return to Sender

Van die leuke, handige notitieboekjes heb ik er nooit genoeg. Ik gebruik ze voor mijn takenlijstjes, dankbaarheidsgedachten en alle andere zaken die ik aan het papier wil toevertrouwen. Vooral die met goud of flamingo’s vind ik geweldig.

Oorbellen van Miccy’s

Kijk nou, wat een juweeltjes. Ik ben gek op grote, gekleurde oorbellen die bovendien niet te zwaar dragen. Die van Miccy’s zijn vaak helemaal mijn smaak. Helemaal niet erg dus, om hier nog een paar van te krijgen!

Mokken Return to Sender

Het duurzame merk Return to Sender draag ik een warm hart toen en daarom ben ik er met liefde ambassadeur voor. Je helpt ermee vrouwen en meisje in ontwikkelingslanden. En het is absoluut geen straf, want ze hebben prachtige spulletjes. Deze mokken zijn ideaal voor mijn smoothies en hebben lekker vrolijke kleurtjes.

P.s. komende woensdag om 19:30 uur deel ik mijn favoriete verzorgings- en beautyproducten met je. Van tandpasta naar oogpotlood tot peptide-serum en alles wat er tussenzit :-). Tot dan! x Mo