MEGHAN’S ORALE MASSAGE

Meghan Markle is hot. En dat snappen we best, want wat een beauty is die vrouw! Hoe doet ze dat toch allemaal? Nou, gewoon, zo legt ze zelf uit, door regelmatig een orale massage te doen. Ja, je leest het goed. Ik schrok er ook van in eerste instantie. Wil je het naadje van de kous weten? Lees dan snel verder.

Orale beauty massage

Een orale beauty massage, wat is dat nu weer? Het blijkt niet zo kinky te zijn dan het klinkt, het is nl. gewoon een massage aan de binnenkant van de mond. Hierdoor kunnen de gezichtsspieren zich ontspannen en krijg je een gladder gezicht. Je haalt als het ware de spanning uit de spieren. Met als gevolg een frisse, egale huidskleur en een lift van het gezicht. Een soort ‘inner facial’. Best apart, toch?

Hoe werkt de binnenmondige massage?

Allereerst worden er latex handschoenen aangedaan. Dan kan de behandeling beginnen. Er wordt gestart met een lympheklier gezichtsmassage. Hierdoor worden wallen rond het oog verminderd en gifstoffen uit de huid afgevoerd. Hierna begint pas het echte werk: de inwendige mondmassage. Oftewel Meghan’s stokpaardje. Deze massage concentreert zich op de spieren in en rond de wang en langs het tandvlees. Het gezicht wordt van binnenuit gevormd en zachter gemaakt.

Nichola Joss

De bedenker van dit alles is Nichola Joss. Niet zo maar de eerste de beste, want zij rekent dametjes als Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow en Kate Moss tot haar clientèle. En natuurlijk aspirant prinses Meghan. Ze heeft meerdere salons in Londen en ook 1 in New York. Wel ruim van te voren boeken mocht je zin hebben, want je begrijpt vast wel dat de agenda van de goeroe knijtervol zit!

Meghan

Meghan zweert inmiddels bij deze (toch ietwat bijzondere) methode. En dat is geen verzinsel van de boulevardpers, ze heeft het nl. echt zelf gezegd in een interview met een beautytijdschrift. Op de dagen dat ze aan orale massage doet, tekenen haar jukbeenderen en kaaklijn veel mooier af, zo vertelde ze. Ze verklapte ook ze dat ze de oefeningen zelf thuis doet. Ps: wel te hopen dat prins Harry hier een beetje voor openstaat. Die van mij vindt zo ongeveer alles vreemd wat het smeren van een lik Nivea te boven gaat!

Wat kost een ‘inner facial’?

Ben je na het lezen van dit artikel overtuigd van het nut van orale massage? Dan vind je de prijs van een behandeling ook vast nog wel interessant. Een stevige orale massage op het bedje bij Nichola kost je zo’n 250 pond. Tja, niet echt goedkoop, maar dat had je vast ook niet verwacht met zo’n celebrity clientèle….

Tja, ik weet nog niet helemaal wat ik van de inner facial moet denken. En de associatie met de Britse uitdrukking ’tongue in cheek’ komt ook steeds bij mij op. Maar aan de andere kant: baat het niet, dan schaadt het niet. En bovendien:  If it’s good enough for Meghan……