INSTANT LIFT MET JUCHHEIM

Een crème die stante pede je rimpels laat verdwijnen als sneeuw voor de zon? Bestaat dat echt? Volgens Juchheim wel. Ze hebben de Xtreme 4 Minutes Lift in hun assortiment, waarmee je je gezicht binnen een uur een fikse lift kan geven. Lees hier of deze wondercrème inderdaad doet wat hij belooft.

Juchheim

Het Duitse merk Juchheim is in Nederland nog niet heel bekend. Ik kende het eerlijk gezegd ook nog niet, maar de sympathieke Eveline Hordijk van Cambridge Barendrecht nodigde mij uit voor een kennismaking met hun producten. Juchheim is een Vegan merk dat het gebruik van natuurlijke ingrediënten hoog in het vaandel heeft staan. Ook wordt het niet op dieren getest. Daarnaast heeft Juchheim voor elk kwaaltje wel een middel, zo valt op als je hun website raadpleegt. Last van wallen, bultjes, rimpels of eksterogen (kidding…)? You name it: Juchheim heeft er wel een oplossing voor.

Juchheim xtreme 4 minutes lift

Xtreme 4 minutes lift

Ik ben natuurlijk dol op alles wat rimpels vermindert, dus leek het me een goed idee om een product te proberen dat specifiek hiervoor is bedoeld. Eveline raadde mij de Xtreme 4 minutes lift aan, omdat je hiermee opzienbarende resultaten kunt bereiken in korte tijd. In dit serum zit o.a. algextract en hyaluronzuur.

Hoe werkt Xtreme 4 minutes lift?

Hoe werkt het? Simpel. Je maakt de huid schoon, het liefst met de tonic van Juchheim. Daarna doe je een kleine hoeveelheid van het product op je vingertoppen en masseert het rustig in. Voor zover niets anders dan dat je met een gewone crème zou doen. En dan gewoon eventjes geduld hebben. Als het goed is, zie je daarna al heel snel (binnen een uur) een liftend effect.

juchheim xtreme 4 minutes lift

Mijn ervaring met Xtreme 4 minutes lift

Ik beschik over 2 goed zichtbare rimpels boven mijn linkeroog (voor de kijkers thuis zitten ze rechts). Perfect testmateriaal dus voor de Xtreme 4 minutes lift! Nadat ik het goedje op mijn 2 hardnekkige rimpels had aangebracht, zag ik na zo’n 10 minuten al verschil. De rimpels boven mijn linkeroog waren zo waar minder diep en daardoor bijna niet meer zichtbaar. En dat verschil was na 1 uur nog indrukwekkender. Echt een wow-effect! Op de foto’s hieronder zie je goed het verschil na 1 uur. Ik vond het een beetje vergelijkbaar met het resultaat na een goede bindweefselmassage. Na verloop van tijd ebte het resultaat helaas wel weer weg. Dus voor een blijvend resultaat is herhaaldelijk smeren wel belangrijk.

juchheim extreme 4 minutes lift
Boven is voor het smeren en onder erna

Tot slot

Ik was echt verrast door het resultaat van de Xtreme 4 minutes lift van Juchheim. Wat een grappig en effectief middel om je huid een instant lift te geven! Je ziet echt verschil qua rimpeldiepte. Ik heb dit effect nog nooit bij een ander product gezien. Ideaal als je de boel dus even wat strakker wilt hebben, bijvoorbeeld voor een feestje. Kortom, I like!

Xtreme 4 minutes lift kopen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Xtreme 4 minutes lift? Deze is te koop voor 89,95 euro. Je kunt hiervoor een berichtje sturen aan Eveline Hordijk: eveline.hordijk@hotmail.com

Ingredientenlijst Xtreme 4 minutes Lift

Nieuwsgierig wat er precies in de Xtreme 4 minutes lift zit? Zie dan hier de ingredientenlijst (INCI)

Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis oil, Ricinus Communis Seed oil, Glycerin, Sodium Polyacrylate, Hydroxypropyl Methylcellulose, Pullan, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Disodium Edata, Hydrolyzed Wheat protein, Macrocystis Pyrifera extract, PvP, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Caprylyl Glycol, Potassium Sorbate, Acetyl Octapeptide-3, Pentapeptide-18, Trisodium Edta, Limone, Citrus Limon Peel oil, Citral, Linalool, Geraniol

Ps: ik ben maandag jarig, yeah!!! Een mooie gelegenheid om een blog te maken over mijn favoriete cadeautjes. In het artikel van komende zaterdag (19:30 uur) lees je er alles over.

Tot zaterdag! x Mo