LONDON CALLING

Forever 39 is dol op powerwomen. Deze keer is het woord aan: Nathalie Jansen. Zij is ondernemer in Londen, heeft de wereld als werkterrein en leidt een bijzonder bruisend leven.

Hi dames, mijn naam is Nathalie en ik woon in Chelsea, een van de mooiste locaties van Londen. Ik run er The Matching Group: een groep van bedrijven die zich richt op events en entertainment. Het meest bekende bedrijf dat ik leid is Matching Models: een succesvol recruitment agency voor mooie mensen, actief wereldwijd. Mijn crew vind je bijvoorbeeld op de Grandprix van Monaco, op de première van de film The Dictator in Cannes, maar ook bijvoorbeeld in warenhuis Harrods wanneer de uitverkoop begint en we de duizenden winkelbezoekers buiten koffie en koekjes aanbieden terwijl die in de kou staan te wachten om naar binnen te mogen. Ik ben een echte globetrotter en heb op diverse locaties gewoond, zoals Antwerpen, Tripoli, Amsterdam en Tel Aviv. Verder ben ik een alleenstaande moeder, wat niet altijd even gemakkelijk is als ondernemer, maar ik geloof in hard werken en niet opgeven…

In mijn werk maak ik echt van alles mee. Je werkt vaak op de mooiste locaties ter wereld, met famous and infamous interesting people, waarbij soms de sky the limit is.

Never a dull moment, want mijn opdrachtgevers wensen een hoge kwaliteit en perfecte performance van mijn crew. En die krijgen ze ook altijd, want ik ben pas tevreden als mijn klant het ook is. 20 blonde modellen laten invliegen binnen 24 uur om een feest van een Indian business tycoon  te hosten? No problem! Hoe gekker het verzoek, hoe meer ik getriggerd ben om het regelen.

Privé geniet ik ook heerlijk van het goede leven. Ik weet wat er in de wereld te koop is en neem niet zo maar genoegen met het eerste de beste. Ook niet met de eerste de beste, aangezien ik mijn lesje wel geleerd heb om te snel samen te wonen. De ware ben ik helaas nog niet tegen gekomen, dus ik hou me aanbevolen mocht je nog een geweldige vrijgezel kennen!

Love, Nathalie

Dank je wel, miss Nathalie Jansen!