MIJN VAKANTIEALBUM

Helaas, helaas, de zomer van 2018 is bijna voorbij. Maar gelukkig hebben we de foto’s nog. Kijk je gezellig mee hoe ik de vakantie heb doorgebracht?

Wij bleven deze zomer thuis aan de Côte d’Azur. In deze 2 outfits kon je me ongeveer uittekenen. Heerlijk, om zo met de hitte rond te banjeren (want heet was het)!

la Moune
variant 1: de bikinitop
variant 2: de shawltop

Ook is er weer aardig wat geborreld en gegeten (ha,ha, die vakantie outfit rekte toch wel mee….). Zo ben ik samen met manlief ‘op sjeik’ gaan eten bij Villa Bellerose, met het mooiste terras van de Côte d’Azur. Ze hebben een Michelinster, dus het was smikkelen geblazen!

Verder gingen we naar Le Club 55. Loeidruk en niet altijd even lekker (we kiezen daar voor de veiligheid in ieder geval de mand met rauwkost). Maar goed, je komt er voor de sfeer. Want die is er niet te evenaren!

het beste gerecht van 55

Tuurlijk werd er ook genoeg geborreld. Zoals hier, bij het super leuke Indie Beach op Pampelonne.

En een dansje bij “over the top tent” Bagatelle op Pampelonne. Regelmatig moest ik opzij springen voor kelners verkleed als superman met een magnum (of groter) champagne. Tja…

Het zal je niet zijn ontgaan: Frankrijk is wereldkampioen geworden. Een gezellig feest, waar ik natuurlijk ook even een kijkje heb genomen.

Allez les bleus!

Fête des Belges: het plezante Belgische feestje op 21 juli

Allez les Belges!

Maar wees niet bang, ik heb niet alleen maar de hele dag gegeten, geborreld en gefeest! Zo’n 2 keer per week was ik trouw in de sportschool te vinden, hoe warm het ook was. Goed he???

Ook heb ik deze zomer het suppen ontdekt. Bij een super leuk zeilschooltje, La Moune in Gassin. Best lastig hoor, om je evenwicht te bewaren op zo’n gammel surfplankje! En daarna heerlijk op een bedje neerploffen langs de waterlijn. Dat ging mij erg goed af, kan ik je vertellen ;-).

Bij La Moune hebben we ook een van de leukste avonden van de zomer gehad. Een geweldige bbq aan de zee. Heel idyllisch, zo aan het strand met een ondergaande zon!

 

We zijn verder nog gezellig een paar nachtjes naar Monaco geweest. Altijd leuk daar!

goedkoop eten monaco

Oh ja, ik stond deze zomer in het tijdschrift “leven in Frankrijk”, had je dat al gezien? Ik heb zelf de coverfoto geschoten.

Ook in “het dorp”, zoals wij Saint-Tropez altijd noemen, was er genoeg te doen. Heerlijk om een ijsje bij Barbarac (de beste ijssalon hier) te kopen en dan ergens aan de haven neer te ploffen. Je kijkt je ogen uit.

En mijn zusje kwam ook nog gezellig langs.

Kortom, het was een TOP zomer en ik kan niet wachten tot de volgende eraan komt!

Mo