STORIES #15

Coucou (dat is Frans voor “hai”;-)), daar ben ik weer met een fotoverslag van afgelopen maand. Kijk je gezellig mee wat ik allemaal heb uitgespookt?

CHILLEN

Heul veel leuke dingen doen staat bij mij hoog in het vaandel. Het geeft een waardevolle invulling van je vrije tijd en daarbij is het super ontspannend. Dit past natuurlijk perfect bij de happy aging lifestyle! Ook in maart deed ik weer voldoende leuke dingen. Zo ging ik naar Nice, Aix-en-Provence, maar ook wandelde ik in de prachtige natuur hier in de omgeving.

Saint-Tropez

Ik voel me echt bevoorrecht dat ik op een van de mooiste plekjes van Europa woon. De natuur is hier echt zo onbeschrijvelijk mooi. Zie bijvoorbeeld onderstaande foto’s van l’Escalet, waar ik graag ga wandelen.

Saint-Tropez zelf is een pittoresk plaatsje. Vooral in het voorseizoen, nu het nog niet te druk is.
leukste beauty blogger
Café de Paris, een favoriet plekje in de haven van Saint-Tropez. Helaas moet deze horeca-gelegenheid plaats maken voor de zoveelste hippe tent…
leukste beauty blogger
Au revoir Café de Paris!
Vrijdagochtend is altijd me-time. Heerlijk doen waar ik zin in heb. Vaak werk ik dan aan mijn persoonlijke groei, zoals hier met het boek “Kracht voor tien”.

Aix-en Provence

Bij ons in de regio liggen allemaal leuke plaatsen die de moeite waard zijn. “Aix” is zo’n plaats. Ik ging er in maart gezellig een dagje naar toe.

Snel even een plaatje voor Instagram schieten 🙂
WEEEEEEEEKEND!

Nice

Ook bracht ik een bezoekje aan het altijd levendige Nice, onze “grote stad”.

In Nice had ik een gezellige lunch afspraak met Caroline van Universkin en de cosmetisch/orthomoleculair artsen Aletta en Franca
Het kleurrijke carnaval in Nice

Healthy

Nu lijkt het af en toe of ik alleen maar op mijn stretcher lig of in de horeca hang, maar niets is minder waar. Ik sport veel en let erop dat ik in de basis gezond eet.

Natuurlijk heb ik ook weer de nodige krachttraining gedaan. Minimaal 2 keer per week ben ik in de sportschool te vinden om de gewichten op te pakken.
Mijn favo ontbijtje
leukste beauty blog
In maart behaalde ik mijn oranje band bij Karate. Trots!!

BLOGS VAN MAART

Voor het geval je er eentje gemist mocht hebben; hierbij nog even een opsomming van de blogs van maart:

WELKE ARTIKELEN IN APRIL?

Dat was maart, op nu naar april. Welke Happy aging artikelen kun je allemaal verwachten deze maand?

  • tips om in shape te komen
  • review Lifting serum Madara
  • Bye Bye Cellulite: review van een crème tegen cellulite
  • het recept van mijn favoriete beauty smoothie

Kortom, we gaan er weer een mooie, happy maand van maken!

Liefs, Mo

p.s 1: een nieuwe Stories met foto’s is er op woensdag 8 mei (een weekje later ivm de meivakantie).

P.s 2: komende zaterdagavond maak ik de winnaars bekend van de winactie van Universkin. Je kunt nog meedoen, zie hier hoe & wat.