WINACTIE: NEXULTRA VAN UNIVERSKIN (T.W.V. 115 EURO)

Joehoe, we hebben weer eens een ouderwetse winactie! Ik mag maar liefst 2 pakketten weggeven van Universkin, bestaande uit 3 producten van hun nieuwe Nexultra lijn. Lees snel verder!

Wat kun je winnen?

Cosmeceuticalmerk Universkin staat bekend om haar producten op maat, waarvan de werking wetenschappelijk is onderbouwd. Je kunt met deze actie maar liefst 3 producten winnen uit hun Nexultraverzorgingslijn. Deze producten zijn special ontwikkeld om de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals vervuiling, vrije radicalen en zonlicht. Er zitten o.a. peptiden en omega 3 in. Het te winnen pakket ter waarde van 115,00 euro bestaat uit:

  • Nexultra L: een verzorgende dagcrème met een (minerale) SPF 30
  • Nexultra O: een hydraterende reinigingsolie
  • Nexultra B: een voedende en reparerende crème die je kunt gebruiken als je huid extra zorg nodig heeft, bijvoorbeeld na een laserbehandeling

Hoe kun je winnen?

Over nu naar de kern van de zaak: hoe sleep je jouw persoonlijke Universkin-pakket in de wacht? Simpel. Like of deel dit bericht op Facebook en vermeld erbij wat jouw ultieme Happy Aging tip is. Mocht er bij de term Happy Aging nog geen belletje gaan rinkelen let dan even op. Happy Aging is de leidraad van Forever 39. Het betekent ouder worden op een mooie, leuke manier, met behoud van de beste versie van jezelf. Zowel van binnen als van buiten. Deel dus jouw beste Happy Aging tip en wie weet win jij wel een van de pakketten van Universkin. De winnaars worden bekend gemaakt op zaterdag 6 april.

Mocht je nog Happy Aging inspiratie nodig hebben, lees dan even dit artikel dat ik eerder over Happy Aging schreef.

Good luck!!!!!!

P.s: zaterdagavond vind je op Forever 39 een special over voedingssupplementen. Supplementen zijn nl. ideale middelen om tekorten in je lichaam aan te vullen en zo de tijd een beetje te vertragen. Ik verklap je ook welke ik allemaal precies slik (en dat zijn er best veel :-))! Tot zaterdag.

x Mo