VIDEO: BUIKVETCONTROLE EN EHBO VOOR MIJN HUID

In het nieuwe seizoen, heb ik beloofd wat vaker video’s met je delen. Deze video gaat over mijn bezoekje aan Nederland, waar ik o.a. een “buikvetcontrole” had bij Coolsculpting. Verder kreeg mijn (nog steeds…) gehavende huidje een behoorlijke oppepper en ging ik naar de “Tribute to Whitney Houston” van Glennis Grace in Ahoy. Kijk je gezellig mee?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

💥yesssss….. en weer een nieuwe video‼️ Deze keer neem ik je mee op mijn tripje naar Nederland 🇱🇺. …… Ik bezoek o.a. de @coolsculpting_kliniek in Amsterdam voor een controle, waar ik tijdje geleden mijn buikvet heb laten bevriezen 🥶. ……… Verder lunchte ik met Skincare expert @dorothyvdberg , die ik een goede huidtip ontfutselde. ………… Ook onderging ik een speciale beautytreatment bij @anabella_amsterdam , om mijn gehavende huidje nieuw leven in te blazen. ………. Kijk je dus gezellig mee naar mijn Hollandse uitstapje 🤩? 💋Mo. . . . . . . #coolsculpting #vetcool #anabellaamsterdam #emerginc #dorothyvdberg #maxhealthclub

Een bericht gedeeld door Monica Lee (@forever39) op

( 136 keer in totaal bekeken, 1 keer vandaag bekeken)

Copyright © 2018 - Forever39.nl - Alle rechten voorbehouden.

CONTACT - SAMENWERKEN