WELCOME BACK!

Hiiiiiiii, hoe gaat het ermee? Heb je een lekkere vakantieperiode gehad? Wij hebben in ieder geval flink genoten van zon, zee en strand. Maar aan alle mooie dingen komt helaas een eind. Maar stiekem ook wel weer lekker om tot de orde van de dag over te gaan, ha,ha! En ook gezellig dat iedereen weer terug is, zowel in real live als online. Vanonder mijn parasolletje heb ik afgelopen zomer allemaal leuke, nieuwe dingen uitgedacht. Lees je mee?

WAT GAAN WE DOEN?

Ik ga het dit jaar iets anders aanpakken, allemaal wat interactiever. Forever39 bestaat nl. niet alleen uit de geschreven blog die jij nu leest, maar het is inmiddels een heus platform geworden. Zo kun je regelmatig op Instagram en Facebook nieuwe foto’s, filmpjes (ook “behind the scenes”) en andere updates vinden. Allemaal over dezelfde soort onderwerpen als de blog. Verder is er een maandelijkse nieuwsbrief met leuke en informatieve berichten.

HET PROGRAMMA

Wanneer kun je nu gezellig nieuwe berichten verwachten? Zie hieronder voor het schema.

  • Maandag: een video en/ of Story via Facebook en Instagram
  • Dinsdag: een nieuw artikel via www.forever39.nl en Facebook
  • Donderdag: een foto via Instagram
  • Zondag: een Story via Instagram en Facebook
  • Elke eerste zondag van de maand: een kraakverse nieuwsbrief

EN DE ONDERWERPEN?

De onderwerpen blijven gewoon lekker ouderwets vertrouwd.  Dus verwacht bijvoorbeeld veel blogs over happy aging en in shape komen & blijven. Ik ga dit seizoen bijvoorbeeld ook wat vaker bloggen/ vloggen/ faxen over het krijgen en behouden van een mooie huid. Maar ik ga het niet alleen over een mooie buitenkant hebben, hoor… Dus regelmatig zullen er evengoed artikelen voorbij komen over persoonlijke groei, zoals bijvoorbeeld laatst over mijn yoga retreat in Thailand. Kortom, voor ieder wat wils.

OP DE HOOGTE BLIJVEN

Hoe zorg je er nu voor dat je geen enkel bericht meer mist? Simpel, je kunt me, buiten www.forever39.nl, volgen via social media en jezelf inschrijven voor de nieuwsbrief. Dat kan op de volgende manieren:

  • Instagram: klik hier
  • Facebook: cliquez ici (dat is Frans voor klik hier ;-)). Tip: als je echt geen bericht van Forever39 op Facebook wilt missen, dan dien je je voorkeuren aan te passen. Ga naar “nieuwsoverzicht” en daarna naar “voorkeuren” (of naar “voorkeuren nieuwsoverzicht” onder het pijltje in de blauwe balk), waar je kunt aangeven van wie je het eerst berichten wilt zien. Daar kies je dan Forever39. Dan komt het vanzelf goed ;-).
  • Nieuwsbrief:  Als je momenteel je mobiele telefoon gebruikt (wat jullie massaal doen), scroll dan na dit artikel naar beneden. Onder “Forever 39 op Instagram” en “meest gelezen” volgt de mogelijkheid om je in te schrijven op de nieuwsbrief. Op de computer staat deze mogelijkheid in de rechterbalk.
anti aging blogger
Kijk, zo ziet het eruit

WAT HEB JE GEMIST?

Nu kan ik me voorstellen dat je de afgelopen zomer even andere prioriteiten had dan het dagelijks checken van je favoriete blog platform ;-). Wat heb je gemist?

Nou, dan ben je weer een beetje bij. Ik hoop dat je de nieuwe opzet een beetje leuk vindt. We gaan er in ieder geval weer een super leuk seizoen van maken! En ik heb er in mega veel zin in, jij ook?

Liefs,

Mo

ps: zie hier alvast een voorbeeld van een gezellig filmpje dat ik maakte voor Instagram over mijn weekendje op een boot in Zuid-Frankrijk: