OEPS, ZIJN DEZE ITEMS UIT?!

Ben je benieuwd wat volgens de modegeleerden écht niet meer kan dit seizoen? Lees dan snel verder!

Uiteraard hou ik, in het kader van deze blog (maar ook omdat ik het leuk vind!), nauwlettend in de gaten wat er allemaal gebeurt op modegebied. Dus spel ik geregeld de bekende modeblaadjes en sites uit. Nu viel mijn oog op een artikel van Elle, waarin wordt uitgelegd wat naar hun (toch deskundige) mening meteen uit je kast mag worden verwijderd. Daar gaat ie:

1. de geborduurde bomber

Aai, dit stoere jackje met borduursels was blijkbaar geen lang modeleven beschoren…..

2. de kapiteinspet

Voor de echte hipperts onder ons die verknocht zijn aan hun zwarte kapiteinspet: breng dit relikwie maar naar het scheepvaartsmuseum!

13. patches

Nou, het was blijkbaar maar van korte duur (als we Elle mogen geloven), die leuke patches trend…. Snik.

4. enorme rafels

Een beetje mag nog wel, maar die grote zwabbers onderaan je pijpen zijn echt passé.

5. culotte

Deze trend heb je waarschijnlijk aan je voorbij laten gaan (te lelijk woorden, die wijde hoogwater broeken!), maar binnenkort is het echt ‘finito’ voor deze broeken.

1c6. witte sneakers

Die komt wel even aan….. Want wie is er niet verkocht aan die heerlijke lopende witte vrienden die vrijwel overal onder passen? Erg jammer. Ik denk trouwens dat het nog wel even gaat duren voordat deze populaire gympjes uit het straatbeeld zijn verdwenen.

Tja, Elle zal het allemaal wel weten, maar zoals gezegd vind ik het wel mega jammer dat bepaalde items blijkbaar niet meer kunnen. Maar blijf natuurlijk altijd je eigen keuzes maken! Ik ga bijvoorbeeld mijn gave jackje met gekleurde patches gewoon lekker doordragen deze winter. Is nl. té leuk om al weg te doen.

nb: wil je weten wat wel nog ‘je van het’ is dit seizoen? Check dan hier de trends.

credits hoofdfoto: elle.nl