DECO RESCUE

Ken je dat? Van die streepjes op je decolleté, ook wel decolijnen genoemd? Krijg je vaak gratis en voor niets met het verstrijken van de jaren. Maar mocht het je te erg gaan storen, weet dan dat je er iets aan kan laten doen. De Van Rosmalen kliniek vertelt je er vandaag alles over.

De Dallas decolleté behandeling

Wie heeft er geen last van? Hinderlijke lijntjes die een craquelé patroon vormen in je decolleté, vooral als je ’s ochtends wakker wordt. Gelukkig is daar nu iets aan te doen: de Dallas decolleté behandeling. Speciaal ontwikkeld voor het behandelen van lijntjes, rimpels en hydratatie tekort. Deze behandeling verjongt de huid, vertraagt het verouderingsproces en stimuleert de aanmaak van collageen en elastinevezels. Het resultaat is verbluffend. Minder rimpels, zelfs na het wakker worden. Gewoon een gladde, glanzende en stralende huid op je decolleté!

Hoe gaat het in zijn werk?

De Dallas decolleté behandeling wordt uitgevoerd door de huidtherapeut. Als eerste brengt zij een peeling aan op de te behandelen huid. Dit om dode huidcellen te verwijderen en de huidbarrière te verbeteren, waardoor het vochtverlies vermindert. De peeling verwijdert ook de aanwezige pigmentvlekken. Vervolgens wordt een verdovende crème aangebracht, hierdoor voel je minder pijn tijdens de behandeling met fillers die erop volgt.

Hyaluronzuur

Er wordt dan een hydraterend hyaluronzuur ingebracht wat de lijntjes opvult. Daaroverheen volgt een hyaluron, wat een soort crème in een injectable spuit is. Dit bevordert de hydratatie en verbetert de huid: de huid wordt dikker en steviger. Om optimaal resultaat te behouden en rimpels in de toekomst te voorkomen is voor- en nabehandelen met een antioxidant en SPF50 essentieel.
De Dallas decolleté behandeling bestaat uit 3 behandelingen: 1 behandeling (2 ml) per maand gedurende 3 maanden. De behandeling is goed te combineren met een IPL-behandeling tegen roodheid en pigment.