NATURAL BEAUTY MET RINGANA

ringana 4Ben jij iemand die bewust leeft, op ingrediënten let en niet te veel troep wil binnen krijgen? En ook bij verzorgingsproducten extra veeleisend is? Dan zou het verzorgende merk Ringana zo maar jouw ‘match in heaven’ kunnen zijn. Dit merk maakt nl. heerlijke producten met zorg voor de mens en de natuur. Kunstmatige conserveermiddelen, genetische gemanipuleerde of chemische toevoegingen komen er bij dit merk niet in. Wel kun je producten verwachten met pure grondstoffen, zoals calendula, ginko, hibiscus en geelwortel. Nu zijn er natuurlijk meer merken die dit roepen, maar wat Ringana zo bijzonder maakt is dat dit merk (als enige) écht verse ingrediënten gebruikt en dat er geen conserveringsmiddelen worden toegevoegd. Houdt te gelijkertijd ook in dat de spullen niet eindeloos houdbaar zijn (zo’n 12 weken na opening), maar hey; je kan niet alles hebben toch?

Wat heeft Ringana zoal in het assortiment? Allereerst kun je bij hen natuurlijk terecht voor het hele scala reinigen& verzorgen voor 4 verschillende soorten huidtypen. Denk aan reinigingsmilk, gezichtslotion en allerlei verzorgingsproducten, zoals crème, lotion, deo en zonnebrand. Ze hebben zelfs exotische (doch heerlijke verantwoorde) producten als tandenolie, haarmelk en voetenbalsem in het assortiment, dus de keuze is reuze.

ringana 3Maar ze leveren niet alleen verzorgingsproducten. Ook voor het betere supplementenwerk (met enkel gevriesdroogde groenten en fruit) ben je bij hen aan het goede adres. Bijvoorbeeld voor capsules voor dikker haar en een mooiere huid (altijd goed), om te detoxen, of om jezelf tegen de vrije radialen van de zon te beschermen. Allemaal top dus (alleen die capsules voor vrouwen van boven de 40, daar kan ik als ‘Forever 39-er’ natuurlijk niet zoveel mee)! En had ik al genoemd dat ze allerlei fijne en gezonde drinks zoals matchathee en detoxsapjes hebben?

Uiteraard heeft dit bewuste bedrijf ook oog voor het milieu. Zo hebben ze bijvoorbeeld hun eigen ludieke manier om de afvalberg te beperken. Als je nl. 10 lege glazen cosmeticaverpakkingen terugstuurt, krijg je in ruil daarvoor een product cadeau. En de hele productieketen is gericht op milieubewustheid, tot aan de schoonmaakmiddelen in de fabriek aan toe.

Je vindt deze producten op de site van HollandGoesFresh. Dus neem daar vooral eens kijkje als je op zoek bent naar milieubewuste, pure, eerlijke (verzorgings)producten!

ringana 2