SARAH LOU: LEKKERE SIERADEN

Sarah Lou, dit sieradenmerk kende ik nog niet. Terwijl ik toch een behoorlijke “oorbellenfetisjist” ben. Ik ben nl. gek op mooie oorbellen en ben dus altijd op zoek naar coole nieuwe exemplaren. Met een goed paar glimmers, kan je immers in een handomdraai je hele look omtoveren van shabby naar sophisticated. Ik heb ze dan ook in alle kleuren, geuren en materialen en sta altijd open voor nieuwe initiatieven. En nu is mijn oog dus gevallen op het lekkers van Sarah Lou. Lees snel verder om meer te leren over dit merk!

Hollandse roots

Sarah Lou is opgericht door dutch lady Sharon Sopamena die jarenlang merken als Kenzo, Vivian Westwood en Viktor & Rolf heeft verkocht. Vanuit haar mode- en sales achtergrond kreeg ze steeds vaker de vraag van winkels of er niet eens een passende collectie sieraden kon worden gemaakt bij kledingstukken van modeontwerpers. Met die boodschap zette Sharon haar eigen gevoel voor fashion en style in (plus haar modekanalen all around the globe) om haar collecties te bedenken en te vertalen in prachtige sieraden. Dit label volgt de mode op voet en zit daarom twee keer per jaar frontrow bij de fashionshows in Londen, Parijs en Milaan. Met als eindresultaat prachtige, up to date jewels, speciaal bedoeld voor de vrouw die ervan houdt om er classy, goed verzorgd en stijlvol uit te zien.

Collecties van Sarah Lou

Sarah Lou brengt, in lijn met de grote juwelenhuizen, ieder seizoen nieuwe collecties uit. Altijd wordt gewerkt met de mooiste stenen, gezet in rosé, goud of witgoud, in de nieuwste modekleuren. En de prijs? Die valt erg mee voor wat je krijgt. Je hebt al een paar oorbellen vanaf 70 euro. De sieraden worden wereldwijd door diverse edelsmeden gemaakt. Ze zijn vervaardigd in sterling zilver of edelmetaal verguld met 3 lagen 18 karaat goud of rhodium. Als “finishing touch” zijn de meeste ontwerpen gecombineerd met de beste kwaliteit half edelstenen.

Sieraden

Na dit verhaal ben je waarschijnlijk wel nieuwsgierig geworden naar het moois dat Sarah Lou te bieden heeft. Kijk snel hieronder voor een greep uit hun collectie! Ps: je kan bij Sarah Lou ook terecht voor mooie armbanden, ringen en hangers!

sarah lou

sarah lou

sarah lou

sarah lou