SCHOKKENDE HUIDANALYSE, HET VERVOLG

huidfoto 3Weet jij al hoe het écht met jouw huidconditie staat? Zoals je misschien hebt gelezen, heb ik een tijd geleden een huidfoto te laten maken met het apparaat Reveal. De uitslag was echter niet mals: ik bleek toch best wel wat zonneschade te hebben opgelopen tijdens de (overigens geweldige !!!!) periode dat ik als student in Zuid-Frankrijk werkte. De onderhuidse foto’s toonden duidelijk (aanstaande) pigmentvlekken en roodheid in mijn gezicht. Dat is nl. het “fijne” aan een huidfoto: aan de oppervlakte lijkt (nog) niet veel aan de hand, maar daaronder kan van alles gaande zijn. Met zo’n huidfoto kan je dit goed in kaart brengen.

envrion clarifyingMijn huidfoto was dus best een beetje schokkend. Gelukkig hoefde ik niet te lang te treuren om de resultaten, want er blijken allerlei smeerseltjes te zijn tegen pigmentvlekken én roodheid. De schoonheidsspecialiste voorzag mij van 2 speciale producten van Environ, die geknipt zijn voor het opschalen van je huidconditie; de Clarifying lotion (met vitamine B3) en de bijbehorende C-Boost Clarifying cream (met vitamine C en E).

Afgelopen tijd ben ik dan ook ijverig (2 keer per dag) gaan smeren met deze wondermiddelen. Eerst dien je de lotion aan te brengen op je gereinigde huidje en daarna de crème. Je normale verzorgingsproducten mogen vervolgens als laatste worden aangebracht.

reveal 2Uiteraard keek ik halsreikend uit naar mijn volgende fotosessie en onlangs was het eindelijk zo ver. En eureka, het blijkt er onderhuids inmiddels al een stuk beter uit te zien! Links is voordat ik begon met het gebruik van de Clarifying producten en rechts is er na. Op de rechter foto zijn de donkere plekken veel minder zichtbaar, vooral op mijn kin, wangen en voorhoofd. Op de rechter foto is dus duidelijk zichtbaar dat het pigment egaler is geworden en in sterkte is afgenomen. Hoe fijn! Dit geldt ook voor de roodheid in mijn gezicht, zo blijkt uit andere speciale huidfoto’s. Kortom, de objectieve foto’s tonen aan dat mijn huid sterk is verbeterd na het gebruik van de Clarifying-lijn. Maar ook zonder de huidfoto’s zie ik in de spiegel dat mijn teint stralender is en mijn huid een mooie gloed heeft. Kortom, ik ben fan van deze speciale producten!