WEG MET DIE WALLEN!

Heb jij ook last van best aanwezige heuveltjes onder je ogen, alias wallen? Wees niet getreurd, er is iets aan te doen! Lees snel verder voor de tips van huidtherapeut Silvia Scheurwater.

Heb je last van wallen?

Huidtherapeut Silvia Scheurwater van de Van Rosmalen kliniek: we willen graag een mooie oogopslag, want dit zorgt voor een frisse uitstraling. Toch hebben we allemaal weleens last van wallen of donkere kringen onder de ogen. Vooral als je ouder wordt kan de huid onder je ogen steeds dunner worden, doordat onderhuids bindweefsel en vet afnemen. Vet en vocht zijn lastig te behandelen. Vet kan eventueel met een ooglidcorrectie worden verwijderd, maar vocht komt en gaat. Gelukkig is er iets aan te doen. Zo kun je op je buik slapen beter vermijden. En bij ons in de kliniek bieden we tal van behandelingen en producten die daadwerkelijk iets doen tegen wallen en donkere kringen.

Welke behandelingen zijn er?

Botox

In de kliniek verminderen we rimpels van de onderoogleden door de spier die eronder ligt te ontspannen met Botox ®. Dit geeft een frisse open blik en is tevens preventief naar de toekomst.

Injectables/fillers

Een diepe traangoot (donkere kring of cirkel) behandelen we met injectables/fillers. Hierdoor verdwijnt de diepte en ontstaat er een mooie overgang in het gelaat. De vermoeide blik verdwijnt vrijwel direct. Zie als mooi voorbeeld de dame van de hoofdfoto. Haar traangootjes zijn behandeld met injectable fillers. Doordat de traangootjes niet meer zichtbaar zijn vallen er geen schaduwen meer in het gezicht. Resultaat: een frisse en uitgeruste blik.

Meer weten? Klik op het filmpje om te zien hoe bovenstaande behandelingen in zijn werk gaan. P.s. de tekst gaat door onder de video.

https://www.youtube.com/watch?v=DXKeDcFTrUc&feature=youtu.be

ST-laserbehandeling (Skin tightening)

Buiten bovengenoemde behandeling, zijn er nog meer opties. De non-invasieve ST-laser behandeling is bijvoorbeeld zeer geschikt voor het verstevigen en liften van de slappe huid rondom de ogen. Waar dient deze precies voor? Naarmate we ouder worden neemt ons collageen af. De huid wordt slap en dun. Om dit proces te vertragen is de non-invasieve ST-laser behandeling zeer geschikt voor het verstevigen en liften van de slappe huid rondom de ogen. De ST-laser gebruikt een combinatie van infrarode lichtbron (700 – 2000 nm) en bipolaire radiofrequentie. Om huidverslapping te bestrijden en de huidtextuur te verbeteren wordt een grote hoeveelheid energie naar de diepere huidlagen en het collageen geleid. Het lichaam reageert hierop door nieuw collageen aan te maken. Collageen dient voor de stevigheid van onze huid.

De huid zal door de behandeling niet alleen worden verstevigd. Door het opspannende effect verdwijnen fijne lijntjes en worden oppervlakkige rimpels zachter en minder diep. Het resultaat is een gezonde en dikkere huid en een vertraging van je verouderingsproces. Je dient deze behandeling meerdere malen te herhalen voor een optimaal effect.

Chirurgische ingreep

Is er sprake van een teveel aan huidoverschot dan is een chirurgische correctie noodzakelijk. Bij een onderooglidcorrectie wordt vlak onder de wimperrand een incisie gemaakt waardoor er nauwelijks een zichtbaar litteken achterblijft. Bij de ingreep wordt een reepje huid en eventueel overtollig vet weggenomen. In tweede instantie kan soms met injectables nog het volumeverlies, waardoor de donkere kring ontstaat, worden gecorrigeerd. Hierdoor wordt de overgang van de onderoogleden naar de wangen nog mooier. Het doel is dat de onderoogleden er super natuurlijk uitzien. Een combinatie van behandelingen zorgt altijd voor een meest natuurlijke resultaat samen met de huidproducten.

Een mooiere huid begint thuis

Ook thuis kun je de strijd tegen wallen en donkere kringen aan gaan door de huid dagelijks te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Silvia: ik adviseer graag het Innoderm Hyalu serum. Dit product bestaat uit de volgende ingrediënten: hyaluronzuur (hydraterend en anti-aging), oligopeptides (stimuleert collageen), cafeïne (antioxidant en oplichtend). Innoderm Hyalu serum vertraagt het verouderingsproces en zorgt ervoor dat je huid onder de ogen mooi en stevig blijft. Het is daarbij belangrijk om iedere dag als toplaag een mineraal zonbeschermingsproduct te gebruiken.

Kortom, er zijn best wel wat opties als je van je wallen wilt afkomen. Dank je wel voor je verhelderende verhaal, Silvia!