WHAT’S NEXT?

Hi gorgeous, hoe is het daar? Heb je ook vakantie? Hier is de voorjaarsvakantie bijna al weer voorbij. Was heerlijk allemaal, we hebben zo geboft met het prachtig weer (met bijbehorende lunchsessies op het strand)! Maar het is toch ook wel lekker dat de meisjes weer naar school gaan en het gewone ritme kan worden opgepakt ;-). Over tot de orde van de dag. Dus vanaf nu geen excuses meer: gewoon weer braaf 2 keer per week naar de sportschool voor een pittige sessie in het krachthonk, gecombineerd met een paar keer per week wandelen. En bye bye, verleidelijke pasta’s, pizza’s en bij behorende drankjes! Betekent trouwens niet dat het een Spartaans gebeuren gaat worden, want het moet natuurlijk wel een beetje gezellig blijven allemaal. Ik ben altijd groot fan van de 80/20 methode. 80% van wat je eet is keurig en verantwoord en voor de overige 20% neem je gewoon waar je zin in hebt. Werkt uitstekend en zo zorg je ervoor dat het allemaal geen obsessie wordt.

En wat kan je deze week allemaal verwachten bij Forever 39?

Het wel en wee van de boeren op vrijersvoeten kan je nog een keer teruglezen op maandagavond. Ben benieuwd hoor, welke love duo’s er nu uit definitief uit de (melk)bus rollen!

Verder hebben we een interview met de ondernemende dame Manon van Essen op stapel staan. Zij heeft een bijzonder product ontwikkeld: nl. een gezonde én lekkere pizzabodem op basis van groenten. Kijk, dat zijn nog een mooie initiatieven! Donderdag lees je alle ins en outs.

Tot slot hebben we zaterdag een heuse wallen special. Nee, ik bedoel niet die gezellige wijk in Amsterdam, maar die irritante heuvels die onder je ogen kunnen verschijnen. Huidtherapeut Silvia Scheurwater gaat je hier alles over vertellen. Ben erg benieuwd, want ik kan zelf af en toe ook last hebben van zakjes onder mijn ogen.

Zo, dan ben je voor deze week weer helemaal bij.

ps: en mocht je komende periode met vakantie gaan; geniet er dan lekker van!

Liefs,

Mo