WHAT’S NEXT?

Hi lady, hoe gaat het met je? Lekker weekje gehad? Hier alles goed. We zijn weer met het normale leven begonnen, hoewel het wel weer even wennen was om ’s ochtends op tijd op te staan om de kinderen naar school te brengen….. Verder kwam heel gezellig mijn vriendinnetje Yvonne met haar gezin bij ons langs. Ik had een soort Italiaanse lunch in elkaar gedraaid, met pasta, in knoflook gebakken gamba’s en salade’s. Gelukkig was het mooi weer (na een paar dagen regen & wind) en konden we alles lekker buiten in de zon aan een lange tafel oppeuzelen. Op en top genieten dus!

Qua blog ben ik met allemaal leuke nieuwe dingen bezig. Allereerst gaan we de site qua layout een beetje aanpassen, misschien dat je deze week daarvan al de eerste resultaten ziet. En verder kreeg ik allerlei veelbelovende spullen opgestuurd, zoals een vitamine C-serum met 75% natuurlijke ingrediënten, collageensupplementen die zorgen voor collageenaanmaak en de NU-Face, een beauty apparaat dat ook zorgt voor versteviging. Kortom, aan testmateriaal geen gebrek! En uiteraard kunnen jullie over een tijdje bij Forever 39 mijn bevindingen lezen.

En wat kan je deze week allemaal bij Forever 39 verwachten? We trappen dinsdag af met een winactie. Je kan deze keer een zonnebrandcrème met factor 30 winnen van Merino Skincare. Ik begreep dat het in Nederland ook wat zonniger gaat worden, dus doe een gooi zou ik zeggen.

De donderdag is gereserveerd voor een special over Milaan. Ik ben net in deze veelzijdige Italiaanse stad geweest en heb weer een paar nieuwe pareltjes ontdekt die ik graag met je deel.

Tot slot ga ik je zaterdag vertellen hoe je jezelf in beweging kan krijgen, ook als je geen ‘natural born sporter’ bent. Ik spreek uit ervaring, want sporten is nooit mijn grootste hobby geweest. Maar ik heb nu een manier gevonden om het vol te houden. En als ik het kan, dan kan jij het zeker!

Zo, dan ben je weer helemaal op de hoogte van alles.

Geniet nog lekker van de zondag en liefs,

?Mo