WHAT’S NEXT?

Zooooo…. als het goed is, is iedereen nu wel weer een beetje terug op het honk. Heb je het leuk gehad? Ik hoop trouwens niet dat je de vakantie hebt doorgebracht in Zuid-Frankrijk, want het weer is hier al 2 weken bijzonder slecht…. Nu de vakanties voorbij zijn, is het een mooi moment om weer back to basic te gaan. Dus ook wat meer regelmaat qua eten en bewegen. Vind je het lastig om weer een beetje in het gareel te komen?  Hou dan komende tijd goed Forever 39 in de gaten voor bruikbare tips. Gisteren kon je al lezen hoe je het sporten wél kunt volhouden. Het lukt mij nu zelfs, terwijl ik niet bepaald een sportliefhebber ben. En komende zaterdag kan je bijvoorbeeld leren hoe je, op de effectiefste manier, je buikvet kan verbranden.

Maar we gaan het bij Forever 39 natuurlijk niet alleen maar hebben over in shape komen! Donderdag kan je bijvoorbeeld alle ins en outs lezen over een leuk Nederlands sieradenmerk: Sarah Lou. Ik heb een redelijke oorbellentik, dus ik ben blij dat ik weer een leuk nieuw merk heb ontdekt. Oorbellen heb je immers nooit genoeg ?!

En verder kan je natuurlijk nog meedoen aan de winactie voor zonnebrand van Merino. Je hebt nog 2 dagen de tijd, dus doe gewoon mee zou ik zeggen. Dinsdag is de uitslag.

Geniet van de zondag en liefs,

?Mo