WHAT’S NEXT?

Hi gorgeous, heb je een lekker weekje gehad? Ik wel! Terwijl ik dit schrijf, bevind ik mij in de wachtruimte op het vliegveld om weer naar la douce France terug te gaan. Ik was heerlijk een paar daagjes in Nederland. Zo leuk om iedereen weer te zien en een beetje Hollandse lucht op te snuiven! Maar eerlijk gezegd moet ik wel een beetje bijkomen, want gisteren hadden we het vrijgezellenfeest van mijn lieve vriendin Yvonne die binnenkort gaat trouwen. En dat was gezellig. Eerst allemaal proberen te ontsnappen uit een escape room (waar we blijkbaar niet intelligent genoeg voor waren….) en daarna lekker borrelen en eten bij de Harbour Club. Je begrijpt vast wel dat ik momenteel een klein waasje in mijn hoofd heb hangen ?. Het was sowieso een erruuugg gezellig weekje, want woensdag checkte ik met mijn vriendin Fem in bij het Amstel hotel in Amsterdam. Logeren op stand dus. Was altijd al een droom om dit een keer te doen! Binnenkort kan je mijn verslag hiervan lezen.

En wat kan je qua blog deze week allemaal verwachten?

Dinsdag heeft pop-up kok Suus weer een gezond en lekker gerechtje voor ons bedacht. Heel goed, want ik kan na dit feestweekje in NL wel wat gezonde inspiratie voor in de keuken gebruiken!

Om in het gezonde hoekje te blijven: in het artikel van zaterdag lees je hoe je met een paar kleine aanpassingen in je eetpatroon gemakkelijk kan afvallen. Erg handig als je misschien nog een kilootje kwijt wilt voordat de zomer begint.

En donderdag is gereserveerd voor een oplossing voor melasma. Wellicht ken je dit niet (bij mij ging er ook niet direct een belletje rinkelen), maar het woord ‘zwangerschapsmasker’ zegt je misschien wel iets. Erg vervelend als je er last van hebt, maar er valt dus gelukkig iets aan te doen.

Tijd om een eind te breien aan dit stukje, want ik zie dat de rij voor het boarden steeds kleiner wordt. Hoogste tijd dus om in het vliegtuig te gaan stappen. En ik verheug me erop om zo weer in het warme Frankrijk te staan en mijn gezin te zien!

Geniet van je week en dikke zoen,

?Mo