WHAT’S NEXT?

Hi lady,

Heb je leuke dingen gedaan dit weekend? Bij ons in Frankrijk regende het gisteren pijpenstelen, lekker oud Hollands weer dus… Maar vandaag is het helemaal prima, dus ik heb heerlijk buiten gezeten met een boekje in het zonnetje (moet ook gebeuren ?).

Verder heb ik natuurlijk ook al nagedacht over de artikelen voor Forever 39 voor komende week.  Wat kan je deze week zoal verwachten?

Met heerlijke lentedagen in het vooruitzicht, kan je ook weer eens aan die weggestopte onderdanen gaan denken. Komen de woorden wit, harig en schilferig je bekend voor? Lees dan in mijn blog van komende dinsdag hoe het allemaal weer goed kan komen. En natuurlijk heb ik ter inspiratie ook een paar leuke rokken volgens de laatste trends voor je uitgezocht.

En donderdag is het podium weer voor onze Pop-up schrijver Eline. Voor wie haar nog niet kent: Eline is al een tijdje op zoek naar een leuke vent en probeert hem via Tinder te vinden. Tijdens deze zoektocht maakt ze de raarste dingen mee; er lopen nl. nogal wat vreemde en horkerige mannen op de vrijgezellenmarkt… Bij het verhaal van deze week, springt echt het glazuur van je tanden, lees zelf maar.

Geniet nog lekker van je zondag en check voor de zekerheid bij het slapengaan nog even die wekker!

?Mo