WHAT’S UP?

Hi gorgeous, lekker weekend gehad? En ben je inmiddels weer helemaal in het ritme? Vandaag starten de Franse scholen, dus ook hier is het over tot de orde van de dag. Onder ons gezegd: heerlijk!!!!!!! Ben gek op die kleine oogappeltjes natuurlijk, maar het is ook wel weer heel lekker om wat meer je eigen dag te kunnen indelen. In mijn geval betekent dat: kinderen afzetten bij school en daarna in een rechte streep naar de sportschool, om daar eens flink te gaan beulen met gewichten. En daarna lekker (én ongestoord) aan de slag met de blog, e-mails, Facebook en Instagram (Ps: volg jij eigenlijk Forever 39 al op Instagram? Als het zo doorgaat, bereikt het account zo rond de herfstvakantie de 10.000 volgers :-)). Uiteraard is het nu ook weer even klaar met (bij wijze van spreken) 4 keer per week uit eten met alles erop en eraan. Het was zalig, de vakantie, maar het is ook wel weer lekker om gewoon even terug naar basic te gaan ;-).

Over de blog gesproken: wat gaat er deze week allemaal gebeuren?

Onze pop-up kok Suus heeft weer eens haar best gedaan en een goed receptje voor jullie uitgedacht. Wat het precies is, hou ik nog even tot woensdag geheim. Maar uiteraard is het lekker, gemakkelijk én gezond.

Verder kan je mijn definitieve mening horen over de patches van Quanis. Deze pleisters beloven een fillerbehandeling te kunnen vervangen en ik mocht ze proberen. Nieuwsgierig? Lees in mijn blog van zaterdag alle ins en outs.

Kortom, er komt weer genoeg leuks aan!

Geniet van je week en liefs,

?Mo