QUANIS: FILLER ZONDER NAALDEN

QUANIS: FILLER ZONDER NAALDEN

Wil je graag iets doen aan die rimpels en lijntjes bij je ogen en mond, maar hou je niet van naalden? Let dan goed op, want er is een nieuw product op de markt: een filler zonder naalden van Quanis Dermafiller. Lees snel verder wat de Dermafiller van Quanis voor je kan doen.

Filler zonder naalden

Bij Forever 39 zijn we dol op nieuwe snufjes die je helpen om je huidje zo blakend en blozend mogelijk te houden. Je kan natuurlijk een hoop bereiken met goede crèmes zoals cosmeceuticals, of met een kuur van laserbehandelingen. Maar voor het verhelpen van echt hardnekkige rimpels en verslapping zal je echter over moeten stappen op drastischere middelen zoals botox en fillers. Alleen houdt niet iedereen ervan om zich te laten prikken. Voor veel dames is dit echt een grens en dat begrijp ik best. Maar nu is er een nieuw middel dat zonder naalden hetzelfde effect zou moeten geven als een fillerbehandeling. Het gaat om een product dat al een paar jaar op de Japanse markt is en sinds kort in Nederland: een filler zonder naalden van Quanis. Quanis werkt met speciale pleisters met daarin allerlei werkzame stoffen. Je kan deze behandeling ondergaan in diverse salons, maar er is ook een speciale lijn voor thuisgebruik. Wel wordt aangeraden om voor de eerste behandeling naar een salon te gaan, dan kan je het goed uitgelegd krijgen.

Wat doen de pleisters van Quanis Dermafiller?

Nou, simpel: ze beloven de huid te verstrakken en fijne lijntjes weg te toveren. Hoe? Door een flinke dosis werkzame stoffen rechtstreeks in de huid te pompen, zoals hyaluronzuur, vitamine C en collageen. Deze voedende stoffen worden in de  huid aangebracht door middel van minuscule microcrystallen met de werkzame stoffen. In de huid zorgen ze voor herstel van de vochtbalans en op deze manier worden rimpels van binnenuit opgevuld. Zo krijg je een strakkere huid. Oh ja, alles is op een geheel natuurlijke basis, dus zonder conserveringsmiddelen, kleur- en geurstoffen én niet op dieren getest. Ook niet geheel onbelangrijk.

Hoe ziet een behandeling met Quanis Dermafiller eruit?

Toen ik onlangs in Nederland was, kreeg ik een uitnodiging van Wiemooiwilzijn.nl om bij de sympathieke Sarah Piening van salon Beauty Bewust in de stoel te komen liggen om de patches uit te proberen. Kijk, daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen!

Eerst maakte Sarah mijn huid goed schoon. Daarna kwam het echte werk aan de beurt: het plakken van de pleisters van Quanis Dermafiller. Ik heb af en toe best last van wallen en lijntjes onder mijn ogen, dus dat leek mij een perfect gebied om die veelbelovende plak units eens te gaan uitproberen.

De pleisters bestaan uit 2 verschillende onderdelen: een smalle reep waarop de werkzame stoffen zitten en een grotere pleister die je over het geheel plakt. Eerst wordt de smalle reep voorzichtig op het gezicht aangebracht, in mijn geval dus onder de ogen. Daarna is het de beurt aan de grotere sticker om de boel te fixeren.

quanis collageenpleisters filler zonder naalden

En dan, even geduld. Het duurt niet lang, denk aan de tijd die je normaal ook voor een masker nodig hebt (zo’n 20 à 25 minuutjes). 

Als de pleisters zijn aangebracht, moet je er zachtjes druk op uitoefenen. Hierdoor komen de werkzame stoffen terecht waar ze moeten zijn; nl. in je huid. Als het gaat knetteren op je huid, dan weet je dat er iets gebeurt. Dit voel je wel een beetje, maar het is acceptabel. Denk aan hetzelfde gevoel als schuurpapier op je huid drukken, ook niet het einde van de wereld toch? 

Resultaat

En dan…. tadahaaa… let the magic happen. Ik had van te voren al gehoord dat  het best spectaculair kan zijn, dus ik was razend benieuwd. Maar ik werd gelukkig niet teleurgesteld. 

Hoe was mijn ervaring met Quanis Dermafiller? De huid zag er met deze ogenschijnlijk simpele truc meteen stukken strakker uit. De wallen onder mijn ogen zijn minder diep en ook de lijntjes rond mijn ogen zijn minder waarneembaar. Nb: de rode kringen boven mijn jukbeenderen komen van de randen van de pleisters. No big deal: na een half uurtje zijn ze weer verdwenen.

Vervolg met Quanis Dermafiller

Super cool dat ik na slechts 1 behandeling al zo’n verschil zag. Nu boek je het meeste resultaat als je een totale kuur ondergaat met de filler zonder naalden. Een kuur houdt in dat je gedurende 4 weken, 2 keer per week de magische stickertjes onder je ogen plakt. Het eindresultaat schijnt gelijk te staan aan een traditionele fillerbehandeling met naalden.

Ik ben natuurlijk enorm nieuwsgierig of deze stelling echt klopt. Gelukkig kan ik dit zelf gaan ervaren en mag ik van Quanis Dermafiller de hele kuur gaan doen. Nice!!!! Ik start er volgende maand mee en ben zeer benieuwd of ik mijn wallen hiermee inderdaad om zeep kan helpen. Uiteraard hou ik jullie met een review op de hoogte. To be continued dus.

Wallen, be aware!

x Mo

ps: geïnteresseerd in meer tips over rimpels, lijntjes etc.? Neem dan snel een kijkje bij de speciale rubriek ‘anti-aging‘ van Forever 39!