WHAT’S UP?

Hi gorgeous, goed weekend gehad? Nou, dat van mij was best ok, hoor! Ik ben met 8 vriendinnen, die ik slechts 25 jaar ken, naar Palma de Mallorca geweest. Alleen 2 lady’s wisten waar we heen gingen en hadden alles tip top georganiseerd. Big surprise voor de rest dus!

Wat een feest, om lekker met de girls aan de boemel te gaan op zo’n leuk eiland. Allicht kan je jezelf voorstellen dat er dit weekend nogal wat Mojito’s, Aperol Spritzjes en andere alcoholische versnaperingen zijn weggespoeld. Net als wijzelf trouwens, want we hadden helaas oud Hollandsch weer, haha! Denk aan iets met wolkbreuken, hoosbuien en van die koude straaltjes die in je nek druipen als je per ongeluk langs een gevel loopt. Sta je dan met je beeldige badpak met pailletten en matching omslagdoek….

Maar dat mocht de pret absoluut niet drukken, want elke dag in Palma was een feestje. Eindeloos lachen, kletsen en een energie van hier tot Tokyo. I like!!!!

Verder hebben we heerlijk onbeschaamd geshopt in Palma de Mallorca (we hadden immers nog niets ;-)) en lekker door deze interessante Spaanse stad geslenterd. Kortom, alle ingrediënten voor een zeer geslaagd uitje met meisjes onder elkaar.

Zo, dan ben je weer een beetje bij. Ik ga nu een beetje bijkomen van alles, want van slapen is natuurlijk ook weinig terecht gekomen tijdens dit bruisende weekend. Het is dus maar goed dat ik dinsdag weer snel richting manlief & kinderen vlieg in la douce France!

Geniet van je week.

x Mo