WHAT’S UP?

Hi there, hoe gaat het met je? Hier was het feest. Mijn lief en ik waren nl. 7 jaar getrouwd en dat moest natuurlijk op gepaste wijze worden gevierd. We hebben heerlijk geborreld en gegeten bij le Tigrr (aanrader!), waar je romantisch uitkijkt over de baai van Saint-Tropez.

Jeetje, 7 jaar alweer, het lijkt wel als de dag van gisteren. Onze beste vrienden en familie waren speciaal overgekomen naar Zuid-Frankrijk om de huwelijksvoltrekking bij te wonen. Het thema was “Saint-Tropez white ” en iedereen kwam dan ook met zijn mooiste witte outfit op de proppen. Ik was hoogzwanger van mijn 2e dochter en had een zijden tuniek laten maken (ik paste nl. nergens meer in), afgezet met kant en pareltjes.

De huwelijksvoltrekking gebeurde in het kleine, knusse gemeentehuisje door een mompelde ambtenaar in het Frans. Het ging zo rapido, dat eigenlijk niemand het echt goed kon verstaan. Ik probeer manlief nog altijd wijs te maken dat hij ‘oui’ heeft gezegd tegen het jaarlijks schenken van een Birkin, maar helaas trapt hij er niet in ….

Na de plechtigheid werden we verwacht op het strand van Saint-Tropez voor het drinken van een cocktail en het avondmaal. We aten de heerlijkste gerechten aan een lange, mooi opgedekte tafel met onze voetjes in het zand. Kortom: het was als in een sprookje, daar aan het strand met de ondergaande zon. Zucht… het was zo’n prachtige dag. En hoe fijn is het dat hij 7 jaar later nog steeds mijn rots in de branding is!

ps: mijn wederhelft wil normaal nooit op de blog, dat had je misschien al door. Maar voor deze speciale gelegenheid wilde hij wel heel lief een uitzondering maken door als figurant op te treden op de foto :-).

Wat kan je verder allemaal deze week aan artikelen bij Forever 39 verwachten?

Cosmetisch arts Annemarie van Rosmalen is (ook) gespecialiseerd in het verhelpen van hangende oogleden en gaat je in een aantal afleveringen vertellen hoe deze ontstaan en, nog belangrijker, hoe je er weer vanaf kan komen. Lees snel haar eerste deel van de serie over hangende oogleden.

Verder is onze pop-up styliste Selma Cuppers weer hard aan de slag gegaan om de nieuwste trends voor je te spotten. Lees haar blog van zaterdag en je bent weer helemaal bij!

Nou, dat was het allemaal zo’n beetje. Maak er een gezellig weekje van!

?Mo?

ps: wil je meer weten over mij? Misschien vind je dan leuk om dit stukje te lezen, waarin ik vertel wie ik ben en waar ik mij zoal mee bezig hou.