WHAT’S UP?

Hi gorgeous, hoe gaat het ermee? Hier alles goed. Bij ons is de herfstvakantie begonnen, dus komende 2 weken (ja, het zijn er maar liefst 2 hier!) gaan we veel leuke dingen doen met elkaar. Verder is er vorige week een mijlpaal bereikt op Instagram. Maar liefst 10.000 mensen volgen daar inmiddels Forever 39. Wow, 10.000……….. dat zijn er best veel en daar ben ik trots op. Zeker omdat onze generatie nog niet altijd te vinden is op Instagram. Jammer, want er is zoveel leuks te ontdekken op dit medium! Denk bijvoorbeeld aan Linda!, Danie Bles of de altijd hilarische Chantal Jansen. Of allerlei leuke merken die regelmatig gezellige plaatjes posten. Miccy’s, Elisabetta Franchi, Zara etc., ze zitten er allemaal op. Dus gooi je haar los en snuffel gewoon eens gezellig rond op Instagram! Zie bijvoorbeeld hier voor het account van Forever 39.

Blog

Ook al is het hier herfstvakantie, de blog gaat natuurlijk gewoon gezellig door! Wat kan je deze week allemaal verwachten?

Recept

Na mijn gezonde pizza debacle, leek het me een goed idee om jullie een lekker, gezond recept mét slagingsgarantie voor te schotelen. Mooi klusje dus voor onze pop-up kok Suus, die voor jullie komende woensdag weer een lekkere creatie heeft bedacht. Tipje van de sluier: het wordt iets met pompoen, want het is het seizoen!

Beugel

Ja, ja, je zou het bijna vergeten, maar ik ben nog steeds aan het beugelen. In de blog van zaterdag krijg je een update van mijn beugeltraject. Met een gezellig filmpje hier in het zonnige Zuid-Frankrijk opgenomen. Kijken dus!

Zo, dan ben je weer een beetje op de hoogte. Geniet van je week!

?Mo