WHAT’S UP?

Hi gorgeous, hoe was je weekend? Volgens mij is het in Nederland momenteel prima uit te houden! Ziet er goed uit, al die zonnige plaatjes. Hier in Frankrijk is het ook niet verkeerd. Het lijkt wel hoog zomer en we hebben eigenlijk al een soort vakantiegevoel. Afgelopen zaterdag zijn we samen met mijn ouders heerlijk gaan lunchen aan het strand. Lekker een tafeltje in het zand en ondertussen genieten van smaakvolle salade’s, mooi bereide vis en natuurlijk een zalig flesje rosé erbij. Het was geloof ik half 6 toen we van tafel rolden, haha… Wat een fijne gedachte dat we nog een hele zomer voor de boeg hebben!

Wat kan je deze week allemaal bij Forever 39 verwachten?

Ik vlieg best vaak op en neer en heb altijd last van een droge huid als ik aankom. Ik heb hier al van alles tegen geprobeerd, maar niets hielp echt. Gelukkig nu heb ik een product van Sisley gevonden dat goed helpt tegen de droge lucht in het vliegtuig. Woensdag vertel ik je hier meer over.

Verder hebben we zaterdag weer een leuke blog van onze huisstyliste Selma Cuppers, die zich deze keer heeft gestort op de zonnebrillen. Leuk item, zeker met het oog op die lange en zonnige zomer die gaat komen! Ps: Selma vertrouwde mij toe dat ze deze zomer naar Las Vegas gaat om haar trouwbelofte opnieuw te laten voltrekken, nota bene door Elvis himself. Lief én hilarisch toch?

Heb je trouwens al meegedaan met de winactie voor een flacon anti-cellulite gel t.w.v. 44,50 euro? Klik hier voor meer info én voor handige tips om cellulite te bestrijden!

Geniet heerlijk van het prachtige weer komende week en ik zou (als het even kan) gewoon een dagje vrij nemen!

foto met oorbellen en ring van Bellicialiefs,

?Mo

ps: ik ben enorm gek op aparte oorbellen zoals je misschien wel weet. Ben dan ook helemaal blij dat ik een leuke webshop heb ontdekt: Bellicia. Ze hebben allerlei stylische sieraden van buffelhoorn (dat draagt lekker licht). Mijn nieuwe zwart-wit oorbellen en ring (zie foto) zijn er ook van. Neem gerust eens een kijkje op hun site!