WHAT’S UP?

Hi gorgeous, hoe was je week? Hier in Frankrijk hebben we nog heerlijk genoten van het laatste stukje van de herfstvakantie. Mét mooi weer. We zijn o.a. gaan barbecueën bij mijn ouders, die de helft van het jaar een dorp verderop wonen. Gewoon lekker in de tuin hangen met een glas rosé terwijl mijn vader zich over de baksels ontfermde. Super gezellig!

blog 40+, 40+ blog 40+ bloggersVerder was Le Club 55, een van onze favoriete stekjes, nog open. Mooie gelegenheid dus om daar het zomerseizoen af te sluiten. Deze plek is al decennia lang de ‘place te be‘ hier in Saint-Tropez. Het heeft een bijzonder idyllische binnentuin, waar het altijd een mooie mix is van de meest uiteenlopende paradijsvogels. Over het eten kan ik meestal wat minder enthousiast zijn. We bestelden voor de veiligheid in ieder geval een ‘panier de crudité’, of te wel een enorme boomschors gevuld met rauwkost. Dat is altijd ok, zeker met het goddelijke én het geheime 55-sausje (iets met ansjovis? olijfolie? peperkorrels?) erbij. De sfeer is in ieder geval op en top. We hadden het dan ook uitstekend naar onze zin daar in het zonnetje tussen de Franse locals!

Blog

Zoals elke week geef ik je een preview van de artikelen die voor je op stapel staan. Daar gaat ie….

De onmisbare vitamine K2

Je moet van mij niet veel, maar mocht je nog geen vitamine K2 supplement slikken, dan raad ik je echt aan mijn blog van komende woensdag te lezen. Het gaat over K2, een super belangrijke vitamine die zwaar onderbelicht blijft. Als je K2-niveau nl. in balans is, hou je veel langer kwaaltjes en ernstige ziekten buiten de deur. En je stelt rimpelvorming uit, ook fijn. Lezen dus, komende woensdag! Beloofd?

Er is er 1 jarig….

Ja, ja, Forever 39 bestaat alweer 2 jaar komende zaterdag. Jippie!! Mooie gelegenheid dus voor een speciale verjaardagsblog. Wat het precies gaat worden weet ik alleen nog niet op dit moment. Een terugblik? Een vooruitblik? Mijn persoonlijke top 3 qua blogs? Zaterdag zal je het zien. Kom je ook ;-)?

Zo, dan ben je weer een beetje bij. Rest mij nog je een geweldige week te wensen!

?Mo

blog 40+, veertig plus blog, 40+ blog