WHAT’S UP?

Hi gorgeous! Oehhh… ik ben best een beetje jaloers op al die heerlijke winterse plaatjes uit Nederland! Vooral omdat het hier in Zuid-Frankrijk momenteel pijpestelen giet, yak! Gelukkig was het zaterdag strak blauw, want ik had nieuwe foto’s nodig voor Instagram. En die zijn toch nèt een beetje gezelliger met een stralende lucht. Zie hieronder (en hierboven) alvast wat van het eindresultaat.

Verder was voor de Fransen natuurlijk het overlijden van hun grote zanger Johnny Hallyday het gesprek van de dag. Overal kon je de speciale tv-uitzending (die maar liefst tot middernacht duurde) van zijn groteske uitvaart volgen. Het leek wel een staatsbegrafenis en ik telde dan ook 3 rouwende (oud) presidenten met vrouw en/of maîtresse. Zelfs grote, stoere mannen zaten hier in de plaatselijke kroeg in Saint-Tropez wezenloos en sip naar het beeld te staren met een biertje in hun hand. Ik zei maar even niet hardop dat ik werkelijk geen enkel nummer van de brave man ken…

Blog

Dan de blog, want het leven gaat ook na Johnny gewoon door ;-). Wat kan je verwachten?

De Enterpen

Ja, ja, ik heb weer eens iets nieuws geprobeerd in de strijd tegen fijne lijntjes en algehele verzakkingen. Het gaat om de Enterpen, een soort huidstempel met fijne puntjes. Ik heb hiermee 3 weken geleden een behandeling gehad, met als doel het verstevigen van je collageen. Lees er woensdag alles over.

All I want for Christmas…

Nog 2 weken en dan is het alweer zo ver: X-mas!!!! Ben jij nog op zoek naar leuke cadeautjes? Misschien kan je dan inspiratie opdoen met mijn blog van komende zaterdag.

Geniet lekker nog van de sneeuwpret en tot snel,

?Mo