WHAT’S UP?

Hi dear, lekker weekend gehad? Ik heb afgelopen dagen eens goed gebruikt om lekker bij te komen van mijn weekje Nederland. Het is altijd heerlijk om terug te zijn op Hollandse bodem, maar ook vrij intensief. Dus afgelopen weekend ben ik in de slow motion gegaan. Gelukkig was het prachtig weer, dus heb ik uitgebreid getest of mijn tuinbank nog lekker zat. En ja hoor, dat ging nog steeds helemaal prima!

Verder heb ik flink wat gezond eten in huis gehaald en ben samen met de girls gaan kokkerellen. Het resultaat? Yummy vegetarische (deegloze) quiche, veel rauwkost en dipjes zoals broccoli pesto (ja, je leest het goed!) en humus. Nou, dat smaakte allemaal heerlijk hoor. En even een dagje geen alcoholische versnaperingen, want die heb ik in Nederland wel genoeg gezien… Kortom, weer even gewoon doen en back to basic. Niets mis mee en wel zo gezond!

health blogger veertig plus
Trots op mijn healthy quiche!!

 

Blog

Zoals elke week, ook nu weer een vooruitblik van wat gaat komen. Wat kan je verwachten op blog gebied?

Rawceuticals van Emerginc

In Nederland maakte ik kennis met een nieuw product van Emerginc. Het gaat om Rawceuticals; pure producten waarvan de ingrediënten rauw zijn. Erg interessant allemaal. Lezen dus, komende woensdag!

Happy B-day

Yes, volgend weekend is het weer zo ver: dan ben ik jarig. Mooie gelegenheid dus voor een speciale verjaardagsblog op de zaterdag. Kom je ook op mijn feestje?

Zo, ben je weer een beetje van mijn reilen en zeilen op de hoogte. Geniet van je week!

Mo

health blog 40 plus
Ps: vergeet ik nog bijna mijn heerlijke healthy banana-choco bonbons te showen. Zelf gemaakt!